Life

Oana Matache, detalii din relația cu Radu Siffredi. Ce crede că i-a unit: ”E greu să trăiești așa”

Oana Matache a oferit detalii din relația cu iubitul ei, Radu Siffredi. Ce consideră sora Deliei Matache că i-a adus împreună.
05.03.2024 | 00:22
Oana Matache detalii din relatia cu Radu Siffredi Ce crede ca ia unit E greu sa traiesti asa
Ce spune Oana Matache despre iubitul său. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Matache a vorbit despre relația ei, cu Radu Siffredi, după ce anul trecut a stârnit mari controverse prin faptul că a divorțat de soțul său, Răzvan Miheț, și s-a cuplat cu un tânăr, aparent nepotrivit ei, conform celor care au criticat-o.

Ce detalii a oferit Oana Matache din povestea sa de dragoste cu Radu Siffredi

Oana Matache trăiește de un an un nou capitol din viața sa, alături de Radu Siffredi. Deși ea are 31 de ani, iar partenerul său 28, diferența de vârstă nu a fost un impediment. În prezent, ei sunt nu doar iubiți, dar și participanți la emisiunea Power Couple, unde Radu i-a surprins pe restul concurenților.

ADVERTISEMENT

Sora Deliei Matache spune că un lucru puternic pe care îl are în comun cu Radu Siffredi este faptul că ambii au fost neînțeleși de-a lungul timpului de către oamenii din jurul lor. Artista a mărturisit și că nu este ușor să trăiești astfel.

”Eu și Radu, chiar dacă provenim din medii, aparent, diferite și, da, nu am fost înconjurați de aceiași oameni, un lucru puternic pe care-l avem în comun este că, de-a lungul vieții, am fost neînțeleși.

ADVERTISEMENT

De cercul de prieteni, de familie, chiar și în carieră am fost cumva neînțeleși, pentru că mereu am vrut să facem niște lucruri care erau considerate prea îndrăznețe…

E greu să trăiești așa pentru că tu îți dorești să te exprimi și lumea te bagă într-o pătrățică. Când vine un om la tine și îți spune: „te văd cum ești tu, pentru că și eu am trăit chestiile astea și le simt”, este minunat”, a detaliat Oana Matache pentru viva.ro

ADVERTISEMENT

Radu Siffredi a schimbat impresia oamenilor despre el

La Power Couple, Radu iese mereu în evidență prin glumele sale și provoacă râsul celorlalți concurenți. Oana se bucură de faptul că oamenii au ocazia acum să-l vadă pe tânăr așa cum este el, de fapt. La rândul său, artista consideră că poate învăța de la iubitul ei cum să-i facă pe cei din jur să o placă.

”Exact, ăsta a fost șocul tuturor (că e un om de treabă, n.r). Omul ăsta chiar e un tip amuzant, care se bucură de viață, atâta tot. Nu ascunde nimic, așa cum mai vorbeau oameni care nu știu absolut nimic despre el.

ADVERTISEMENT

Sunt mândră că s-a văzut cine este Radu, sunt atât de mândră că pot să învăt chestia asta de la iubitul meu, cum să te descurci în societate, cum să faci oamenii să te placă, chiar dacă el e un introvert, acum e vesel cu toată lumea și puțin mai târziu se retrage într-un colț. Îmi place să învăț șarmul ăsta de la el…”, a mai detaliat Oana Matache.

ADVERTISEMENT
Tags: