ADVERTISEMENT
Life

Oana Roman, disperată, după ce fiica ei a leșinat: „Pur și simplu s-a prăbusit la pământ”

Autor: Ionuţ Cataramă | 02.09.2020 | 16:30
Oana Roman, disperată, după ce fiica ei a leșinat: „Pur și simplu s-a prăbusit la pământ”
Oana Roman. Foto: Instagram

Oana Roman a trăit momente de panică, după ce fiica ei, Iza, a înghițit heliu dintr-un balon pentru a se amuza, însă substanța a fost atât de puternică pentru copil încât a leșinat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost lângă ea când s-a petrecut momentul nefericit și a reușit să o prindă în brațe, căci putea să se lovească în urma căzăturii.

Neștiind ce s-a întâmplat, fiica fostului premier al României a privit consternată întreaga scenă, speriată de urmări. Din fericire, micuța și-a revenit.

ADVERTISEMENT

Oana Român, panicată după ce fiica ei s-a prăbușit după o gură de heliu

Fosta prezentatoare tv trăiește o perioadă interesantă, după ce a reușit să slăbească kilograme bune prin dietă, sport și tratamente corporale, iar rezultatele încep să apară. Mai mult, vedeta are colaborări pe bandă rulantă, astfel că face bani și din piatră seacă.

Toate lucrurile bune din viața ei au fost umbrite, zilele trecute, de un eveniment nefericit, după ce, din joacă, fiica ei a înghițit heliu dintr-un balon, după care efectiv a leșinat. Din fericire, Oana Roman a reușit să o prindă, iar micuța și-a revenit în scurt timp, însă momentul a fost unul traumatizat pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică!”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Celebră datorită tatălui ei, Petre Roman

Toată lumea știe că Oana Roman a fost crescută în puf încă de mică și dusă la cele mai bune școli, studiind chiar și la Sorbona, iar asta pe vremea când tatăl ei, Petre Roman, locuia cu ea și mama ei, iar situația lor financiară era una bună.

ADVERTISEMENT

De altfel, în lumea mondenă, când era mai tânără, Oana Roman rupea cluburile și se învârtea prin cele mai exclusiviste locații și anturaje din Capitală, cu alți copii de bani gata.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!