Life

Oana Roman îi atacă dur pe susținătorii lui Vladimir Putin. “Nu poți admira un dictator criminal. Ești bolnav psihic”

Vedeta s-a enervat cumplit după ce o parte dintre cei care fac parte din comunitatea ei au susținut că acțiunile lui Vladimir Putin sunt justificate.
24.02.2022 | 15:53
Oana Roman ii ataca dur pe sustinatorii lui Vladimir Putin Nu poti admira un dictator criminal Esti bolnav psihic
Oana Roman îi atacă dur pe susținătorii lui Vladimir Putin. Sursă foto: Captură
ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut câteva comentarii pe contul său de socializare după ce Rusia a invadat Ucraina în această dimineață

Vedeta este indignată de faptul că în comunitatea sa există persoane care îi găsesc justificări lui Vladimir Putin și susțin deciziile acestuia.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a avut un mesaj dur pentru aceștia, dar și pentru președintele Rusiei.

Oana Roman îi atacă dur pe susținătorii lui Vladimir Putin. “Nu poți admira un dictator criminal. Ești bolnav psihic”

Joi dimineață, Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, a decis să atace Ucraina. La doar câteva minute după ce a ținut un discurs, țara vecină României a fost invadată.

Oana Roman a abordat și ea subiectul pe contul de socializare dorind să discute cu fanii săi. A fost însă indignată în momentul în care a aflat că mai multe persoane din comunitatea sa susțin decizia lui Vladimir Putin. Aceasta a încercat să le explice cât de gravă este situația și i-a criticat dur pe cei care nu înțeleg acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Am făcut câteva story-uri mai devreme despre război și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care explică că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie.

Și mai grav este că la aceste postări râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap. Mi se pare absolut periculos. Nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oameni periculoși aș introduce cenzura. 

ADVERTISEMENT

Este un act criminal care nu poate fi salutat de nimeni pe lumea asta. Nu ai cum să admiri așa ceva. Un război armat înseamnă victime, copii, părinți, bătrâni oameni care mor.

Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic dacă nu înțelegi că un lucru de genul ăsta nu trebuie să se întâmple. Omori oameni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum să admiri un astfel de comportament.

ADVERTISEMENT

Refuz să cred că am așa ceva la mine în comunitate”, a spus Oana Roman în filmulețul postat pe Instagram.

“În sfârșit, una dintre persoanele publice care vorbesc despre acest conflict. Ne așteaptă o grava criză în Europa. Optimiști e cam greu să fim când e vorba de un personaj atât de periculos și fără scrupule precum Putin”, a fost răspunsul unui dintre fanii vedetei.

ADVERTISEMENT