Life

Oana Roman, o mamă mândră. Motivul pentru care vedeta și-a lăudat fiica în mediul online

Oana Roman a fost surprinsă de fiica ei. Ce a reușit să facă Isabela, spre uimirea mamei sale care nu se aștepta la asta
05.01.2024 | 19:29
Oana Roman o mama mandra Motivul pentru care vedeta sia laudat fiica in mediul online
Oana Roman, mai mândră ca niciodată de fiica ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Fiica lui Petre Roman are o comunitate impresionantă de fani și nu este de mirare că le povestește totul. Oana este transparentă și, ori de câte ori are ocazia, vorbește cu mândrie despre fiica ei și despre reușitele sale.

Oana Roman și fiica ei au o relație specială

Oana Roman nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta a fost mereu în lumina reflectoarelor datorită familiei sale și se pare că statutul de persoană publică i se potrivește de minune. Însă, înainte de a fi vedetă, Oana Roman este o mamă excepțională.

ADVERTISEMENT

Oana se ocupă exemplar de fiica ei, Isabela. Vedeta face tot posibilul pentru ca micuței să nu îi lipsească nimic. La rândul ei, fosta soție a lui Marius Elisei a crescut într-o familie aleasă care a pus educația pe primul loc.

Atunci când vine vorba de formarea și de evoluția fiicei sale, Oana Roman nu face rabat de la nimic. Aceasta are grijă că Isabela să aibă la dispoziție cele mai bune condiții pentru a studia și pentru a-și dezvolta anumite pasiuni.

ADVERTISEMENT

Isabela i-a oferit Oanei nenumărate motive pentru a fi mândră. Fiica Oanei are multe pasiuni și hobby-uri, iar unul dintre ele pare că este legat de sporturile de iarnă. Isabela este neînfricată și a reușit să își surprindă mama cu cea mai recentă performanță.

Isabela a lăsat-o fără cuvinte pe mama ei

Iarna aceasta, vedeta și fiica ei au călătorit foarte mult, mai ales că Isabela a avut vacanță. Cele două au fost în Laponia, acasă la Moș Crăciun. Nu doar Isabela a fost plăcut surprinsă, ci și Oana Roman care s-a emoționat până la lacrimi.

ADVERTISEMENT

Întoarse din escapada din Laponia, Isabela a realizat că îi place mai mult ca niciodată sezonul de iarnă și sporturile aferente lui. În topul preferințelor se află chiar schiatul, un sport deloc ușor.

Isabela a reușit să o surprindă plăcut pe Oana și să îi dea încă un motiv de bucurie și mândrie. Se pare că micuța a reușit să coboare de pe pârtia de schi fără să se accidenteze sau să cadă. Cu o asemenea performanță, nu este de mirare că Oana a lăudat-o în online.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când are ocazia, Oana Roman vorbește foarte frumos despre fiica ei în mediul online. Vedeta este mândră de modul în care a educat-o, dar și cum a reușit Isabela să se formeze, până acum.

Deși provine dintr-o familie în care are totul la dispoziție, Isabela nu este deloc un copil răsfățat. Micuța muncește și depune efort atunci când își dorește cu adevărat ceva și nu profită deloc de statutul pe care îl are mama ei.

ADVERTISEMENT