Life

Bărbatul pe care l-ar alege Oana Roman: ”Să fim siguri că e de încredere”

Ce partener de viață ar accepta Oana Roman alături de ea. Ce răspuns a oferit fiica lui Petre Roman despre viitorul iubit.
01.01.2024 | 19:24
Barbatul pe care lar alege Oana Roman Sa fim siguri ca e de incredere
Ce partener de viață ar accepta Oana Roman alături de ea. Ce răspuns a oferit fiica lui Petre Roman despre viitorul iubit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul pe care l-ar alege Oana Roman. Vedeta vrea să fie sigură că e de încredere și că nu va trece prin aceleași neplăceri de care a avut parte în timpul mariajului cu Marius Elisei, alături de care a devenit mama unei fete.

Ce partener de viață ar accepta Oana Roman alături de ea. Ce răspuns a oferit fiica lui Petre Roman despre viitorul iubit

Oana Roman a dezvăluit ce partener de viață ar accepta alături de ea. Ce răspuns a oferit fiica lui Petre Roman despre viitorul iubit după ce a fost întrebată de fanii dacă vrea un bărbat frumos sau unul potent financiar.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că o relație sentimentală trebuie să se bazeze pe pasiuni comune, dar și pe alte aspecte importante. Influencerița a mai subliniat că nu ține cont de aspectul fizic și nici de banii din cont atunci când se îndrăgostește.

„Două criterii total irelevante și neimportante în alegerea unui partener. Bărbat bun, care iubește cu adevărat, frumusețea și banii se duc. Deci nu alegem frumos sau cu bani, alegem să ne iubească.

ADVERTISEMENT

Să fim siguri că e de încredere, să fim siguri că ne putem baza pe el, să fim siguri că putem comunica, să fim siguri că avem lucruri în comun. Despre asta este vorba într-o relație”, a spus Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Oana Roman, despre viața sentimentală

Oana Roman vorbește mereu deschis despre viața sa sentimentală, mai ales după ce a pus capăt relației cu fostul partener, Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că nu își dorește să grăbească lucrurile în privința amoroasă.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, șatena nu are un iubit și nici nu vrea să se gândească la acest aspect prea mult. Cel mai probabil nu se va îndrăgosti prea curând pentru că este mult prea concentrată pe carieră și pe creșterea fiicei sale.

Mai mult decât atât, spune că se bucură de liniște și pace alături de Isabela. Pe de altă parte, fiica fostului premier Petre Roman consideră că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nicidecum peste noapte.

ADVERTISEMENT

Așadar, în momentul de față frumoasa șatenă își canalizează toată energia pe creșterea și educarea copilului. Oana Roman crede că este singurul ei sprijin și că fiecare zi alături de fetița sa este o adevărată bucurie.

ADVERTISEMENT
Tags: