Life

Oana Roman, reacție dură după ce a fost jignită de o internaută: ”Mulți oameni mi se par dezagreabili”

Oana Roman, jignită de o internaută care face parte din comunitatea sa online, a reacționat dur. Vedeta a avut o replică pe măsură pentru cei care o critică.
23.11.2021 | 19:23
Oana Roman reactie dura dupa ce a fost jignita de o internauta Multi oameni mi se par dezagreabili
ADVERTISEMENT

Oana Roman este foarte activă în mediul online, lucru apreciat de mulți internauți, însă acest fapt i-a adus și multe critici în ceea ce privește viața personală, profesională sau chiar imaginea sa, slăbind spectaculos în ultima vreme.

Oana Roman, reacție dură pe internet

De un astfel de moment jignitor a avut parte și acum fiica lui Petre Roman, lucru care a făcut-o să dea startul unei noi discuții cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Să lămurim niște treburi! Probabil că sunteți de acord cu mine că ideea de urât/frumos este absolut subiectiv. Adică, ce mie mi se pare frumos, ție poate să ți se pară foarte urât și invers. Deci nu putem fi cu toții de acord pe acest subiect”, a spus inițial Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Partenera lui Marius Elisei a răbufnit: ”Mulți oameni mi se par dezagreabili”

Aceste declarații ale mamei fetiței lui Marius Elisei vin după ce, în urma unei postări în mediul online, o internaută i-a adresat o replică dură, prin care spunea că-n ochii ei, vedeta nu este un om plăcut.

ADVERTISEMENT

Așadar, Oana a ținut să sublinieze că nu pune nimic la suflet, însă și-ar dori ca fiecare om să înțeleagă că o părere personală nu poate fi și una universală, tocmai de aceea jignirile nu-și au locul.

”Și mie unele lucruri mi se par foarte urâte, dar altora le plac. Și mie mulți oameni mi se par dezagreabili și altora la plac. Astăzi mi-a scris o doamnă că sunt oribilă. Așa și? Pentru ea sunt oribilă și pentru alții nu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut un mesaj tranșant pentru internauți

Despre asta este vorba! Să înțelegi că nu putem să credem că părerea noastră poate să fie una universală și dacă ne exprimăm urât în spațiul public, nu înseamnă că rezolvăm ceva”, a mai adăugat partenera lui Marius Elisei.

În cele din urmă, după ce a lămurit această problemă și și-a spus punctul de vedere, Oana Roman a ridicat un semn de întrebare în rândul celor care îi critică vorbele și faptele.

ADVERTISEMENT

Vedeta declară că, deși se află de atâția ani în lumina reflectoarelor, nici până acum nu a putut înțelege valul de ”hate” care se răsfrânge asupra persoanelor publice.

”Nu am să înțeleg niciodată de ce să simți nevoia să jignești un om? La ce te ajută? Nu voi putea să înțeleg asta!”, a concluzionat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: