Life

Oana Zăvoranu lansează noi atacuri. Ce a spus despre Cătălin Botezatu

09.11.2020 | 14:23
Oana Zavoranu lanseaza noi atacuri Ce a spus despre Catalin Botezatu
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu mai încetează cu atacurile la adresa altor persoane publice și nu iartă pe nimeni atunci când își spune părerea. De data aceasta, actrița lansează noi atacuri, iar cel vizat acum este Cătălin Botezatu. 

Oana Zăvoranu le-a criticat dur pe vedetele autohtone, dar și pe influencerițele din mediul online. Se pare că nici Cătălin Botezatu nu i-a scăpat brunetei și nu s-a abținut până nu a spus ceva și despre creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, actrița de la Antena 1 le-a ironizat pe Oana Roman, Cristina Ich și Adelina Pestrițu și s-a declarat revoltată de activitatea de influenceri pe care acestea o desfășoară.

Oana Zăvoranu îl atacă pe Cătălin Botezatu

Atunci când ceva nu i se pare în regulă, Oana Zăvoranu își spune părerea fără să-i fie teamă de critici din partea fanilor. Sinceră și dezinvoltă, publicul român s-a obișnuit cu scandalurile acesteia și cu atacurile lansate la adresa altor vedete.

ADVERTISEMENT

Se pare că noua ei “țintă” este Cătălin Botezatu. Întrebată în cadrul unei secțiuni de Q&A pe contul de Instagram ce părere are despre creatorul de modă, Oana a oferit un răspuns sincer, exact în stilul care o caracterizează.

“Trebuie să se respecte mai mult și să nu mai facă reclamă la orice (…), așa cum ar trebui ca designer la nivelul lui să poartă/promoveze mai mult propriile creații, nu să poarte numai creatori celebri. În rest… e ok ca om, doar că nu te caută decât atunci când are el nevoie…”, a spus actrița.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu îl atacă pe Cătălin Botezatu
Oana Zăvoranu îl atacă pe Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram

Ce vedete au mai intrat în vizorul Oanei Zăvoranu

Însă bruneta nu s-a oprit la celebrul designer cu criticile. Fanii au profitat și au început să-i ceară părerea despre mai multe vedete autohtone. Oana Zăvoranu le-a făcut pe plac și a vorbit sincer despre alte persoane publice pe care nu le agreează.

Întrebată ce crede despre Ilinca Vandici și Cristina Șișcanu, interpreta Divei din serialul “Sacrificiul” nu s-a putut abține de la comentarii acide:

ADVERTISEMENT

“Vandici e mai nevinovată așa, ailaltă vai mama ei, moartea pasiunii, nici nu știu cu ce (…) se ocupă (a avut ceva de făcut vreodată?), e la naftalină cred, să mă updatați vă rog că am un ZERO interes pt sărăcia asta…știu că alăpta pe stradă la un moment dat”.

Nici Alexia Eram nu o impresionează pe divă, despre care a spus că succesul este rezultatul profesiei mamei ei, Andreea Esca, și că nu are niciun talent special.

“Și asta e influenceră (…)? Ferească Dumnezeu, deci dacă nu vrei să nu știi să faci nimic te faci influenceră nu? Asta ce (…) mai influențează? Nimic și asta îi ocupă tot timpul. Nu are nici un talent, e doar fata lu’ mă-sa…așa că ce să spun eu de asta? ZERO PT MINE”, a  comentat actrița.

Despre Andra nu a avut foarte multe de spus, însă problema Oanei este legată de soțul cântăreței, Cătălin Măruță, pe care nu-l simpatizează mai deloc. Întrebată ce părere are despre Andra, Oana a răspuns:

“Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță.”  

Oana Zăvoranu este de mai mult timp în război cu unele persoane publice din România și le critică pe rețelele sociale fără niciun fel de jenă. Săptămâna trecută, vedeta l-a criticat pe fostul ei soț, Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă.

A continuat seria atacurilor cu unele influencerițe de pe Instagram, printre care Oana Roman, Cristina Ich și Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT