Life

Obiceiul care atrage ghinionul și necazurile în casă. Evită să faci acest lucru seara, înainte de culcare

Deprinderea care aduce neșansa și supărările în gospodărie. Nu este indicat să faci asta după apusul soarelui, înainte de somn.
17.08.2023 | 11:45
Obiceiul care atrage ghinionul si necazurile in casa Evita sa faci acest lucru seara inainte de culcare
Deprinderea care aduce neșansa și supărările în gospodărie. Nu este indicat să faci asta după apusul soarelui, înainte de somn. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Obiceiul care atrage ghinionul și necazurile în casă. Evită să faci acest lucru seara, înainte de culcare. E una dintre cele mai vechi superstiții românești și pe care oamenii o păstrează și în ziua de azi. Despre ce este vorba.

Deprinderea care aduce neșansa și supărările în gospodărie. Nu este indicat să faci asta după apusul soarelui, înainte de somn

Deprinderea care aduce neșansa și supărările în gospodărie. Nu este indicat să faci asta după apusul soarelui sau înainte de somn pentru că vei avea probleme. Specialiștii ne îndeamnă să fim cu băgare de seamă.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane obișnuiesc să ducă gunoiul la ghenă seara, însă acest obicei nu este tocmai bun pentru că odată cu acest gest sunt alungate din spațiul interior energiile negative. Sporul și norocul casei sunt alungate și ele.

De asemenea, se mai spune că vei primi vizita unui străin atunci când te duci să arunci gunoiul noaptea. Acest lucru este demonstrat și de practica feng shui care spune că scoaterea mizeriilor seara din casă simbolizează pierderea de bani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, sărăcia va predomina în locuință. Pe de altă parte, specialiștii ne mai spun să scăpăm totuși de lucrurile inutile, pe care nu le mai folosim de multă vreme, pentru a menține un echilibru pozitiv al energiei.

În altă ordine de idei, nu este bine să aruncați gunoiul seara pentru că pot apărea persoane care pot scoate informații personale de la voi. Sensul acestei superstiții se explică prin faptul că în trecut oamenii nu aveau tv și internet și își petreceau serile lângă fereastră.

ADVERTISEMENT

Așadar, dacă cineva obișnuia să iasă din casă noaptea târziu atrăgea imediat atenția asupra sa. A doua zi, cu siguranță, toți vecinii aflau de aceste ieșiri nocturne și începeau să speculeze și să bârfească. Toate treburile trebuie finalizate înainte de lăsarea serii.

Superstiții care alungă norocul din casă

Superstițiile care alungă norocul din casă sunt numeroase și sunt folosite de foarte multe persoane. Se spune că nu este bine să împrumuți mătura altcuiva, ci trebuie să o ai pe a ta. Dacă cineva drag e plecat la drum, atunci nu trebuie să dai cu mătura prin locuință.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se mai spune că atunci când îți construiești o casă nouă sau te muți în altă parte trebuie să intri prima dată pe ușa principală. Pentru a alunga răul se presară sare pe pragul locuinței. În plus, dacă te încui pe dinafară este un semn rău.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Mari emoții pentru Dragoș Bucur. Fiul său, probleme de sănătate
Mari emoții pentru Dragoș Bucur. Fiul său, probleme de sănătate
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română