Life

Ce a pățit un oltean care a aruncat gunoiul la marginea orașului. Nu i-a venit să creadă

Un oltean a aflat pe pielea lui cât te costă dacă arunci gunoiul unde nu trebuie. A primit o amendă uriașă și nu i-a venit să creadă.
08.04.2023 | 14:14
Ce a patit un oltean care a aruncat gunoiul la marginea orasului Nu ia venit sa creada
Un oltean a primit o amendă usturătoare pentru că a aruncat gunoiul la întâmplare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O amendă pentru aruncarea gunoiului în locurile nepotrivite poate fi mai mult decât usturătoare. A aflat-o pe pielea unui oltean din Valea Mare, care a depozitat la întâmplare deșeurile provenite de la o mașină.

Amendă imensă primită de un oltean pentru aruncarea gunoiului în locuri nepotrivite

Un bărbat din localitatea Valea Mare care a aruncat mai multe deșeuri rezultate în urma dezmembrării unei mașini pe un teren extravilan din Slatina trage acum ponoasele faptelor sale. Pentru gestul său, este nevoit să scoată bani mulți din buzunar.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din județul Olt au fost informați ca persoana în cauză a depozitat gunoaiele în acel loc, astfel că s-au deplasat la fața locului. În urma verificărilor, bărbatul a fost identificat și a primit o veste deloc îmbucurătoare înainte de Paște.

Astfel, el a primit o amendă usturătoare pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, în valoare de 40.000 de lei. În plus, olteanul este nevoit acum să și curețe locul cu pricina, după cum au dezvăluit autoritățile competente.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu comisarii din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Olt au efectuat, la data de 3 aprilie a.c., un control pentru verificarea aspectelor sesizate.

Ocazie cu care au fost identificate atât zona, cât şi deşeurile aruncate pe terenul situat în extravilanul municipiului Slatina. În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul Poliţiei Locale Slatina, poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Valea Mare, judeţul Olt”, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, conform obersvatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Un caz similar a avut loc în București în 2022

Cazul nu este unul singular în țara noastră. În toamna anului 2022, un bucureștean din sectorul șase a trăit șocul vieții lui. După ce a aruncat gunoiul în fața blocului, s-a trezit cu polițiștii la ușă. Nu i-a venit să creadă ce a urmat.

Acesta credea că va veni firma de salubrizare să ridice mizeria, dar a fost informat că aruncarea gunoiului la întâmplare i-a adus o amendă în valoare de 2000 de lei. „Nu puteți arunca gunoiul pe domeniul public crezând că nu vă vede nimeni!

ADVERTISEMENT

Florin, un bărbat de 44 de ani din Sectorul 6, și-a încercat norocul. Își renovează apartamentul în perioada aceasta, iar molozul rezultat l-a pus în saci, pe care i-a abandonat în grădina din fața blocului său de pe strada Valea Călugărească”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

ADVERTISEMENT