Life

Obiceiul neașteptat pe care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan îl au de două ori pe an: ”Stăm de vorbă cu picioarele în apă rece”. Care este motivul

Ce obicei neașteptat au Adriana Bahmuțeanu și soțul ei ,George Restivan, de două ori pe an. De ce stau cu picioarele în apă rece.
16.05.2023 | 22:49
Obiceiul neasteptat pe care Adriana Bahmuteanu si George Restivan il au de doua ori pe an Stam de vorba cu picioarele in apa rece Care este motivul
Adriana Bahmuteanu si George Restivan s-au căsătorit în aprilie, în Ucraina. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și proaspătul soț, George Restivan, cu care s-a căsătorit religios, în Ucraina, luna trecută, au un obicei bizar, de două ori pe an. Prezentatoarea i-a propus partenerului de viață să stea cu picioarele în apă rece. Care este motivul?

Ce obicei au Adriana Bahmuțeanu și George Restivan o dată la 6 luni

La cei aproape 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu pare împlinită din nou în plan sentimental. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat pe nume George Restivan, care a locuit o bună perioadă în America. De când a ajuns cu el în fața altarului, vrea ca mariajul să funcționeze foarte bine.

ADVERTISEMENT

După ce a stârnit rumoare în spațiul public anunțând că-și anulează nunta cu George Restivan, programată pentru acest an, Adriana Bahmuțeanu și cel care i-a devenit soț au plecat în Ucraina și și-au promis iubire eternă și sinceră, în mare secret, într-o biserică din țara vecină.

”I-am spus că ar fi frumos și mi-am dorit toată viața mea să mă cunun așa ca în filme, ca în basme, ca în povești, la o mănăstire în vârf de munte, să nu mă știe nici vântul, nici pământul, pentru că eu nu trăiesc nu nimeni în casa mea.

ADVERTISEMENT

S-ar fi aflat, dar i-am zis că vreau să fiu eu cu el și cu Dumnezeu și cu încă doi oameni care să ne ducă lumânările, să ne țină la biserică, că așa e creștinește”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu despre căsătorie, în emisiunea ”Online Story By Cornelia Ionescu”.

Mai exact, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au mers în fața altarului într-o biserică din Cernăuți, fostul teritoriu al României. Pentru că își dorește ca toate să funcționeze cum trebuie în noua sa căsnicie și să existe comunicare, Adriana Bahmuțeanu i-a propus lui George Restivan, ca o dată la 6 luni, să stea ambii cu picioarele în apă rece și să discute despre tot ceea ce îi deranjează.

ADVERTISEMENT

”I-am propus lui George ca din 6 în 6 luni să stăm de vorbă cu picioarele în apă rece amândoi și să ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația. L-am întrebat într-o seară dacă mai vrea, să ne gândim ce nu a mers până acum, ce a mers bine și vrei să îmbunătățești, ce a fost extraordinar și ți-a plăcut din toată experiența asta de până acum. Faci bilanțul relației întotdeauna. Și la 100 de ani trebuie să îl faci, asta este o maturitate”, a mai explicat Adriana Bahmuțeanu.

Cine este George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu

Dacă pe Adriana Bahmuțeanu o cunoaște o țară întreagă, pe George Restivan îl știau doar apropiații vedetei. Bărbatul lucrează în domeniul imobiliarelor și a locuit în Statele Unite ale Americii din 1999. A mai fost și el căsătorit și are un fiu dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

Înainte de a fi împreună cu George Restivan, Adriana Bahmuțeanu a fost cu artistul Nikos Papadopoulos și cu fostul afacerist și politician, Silviu Prigoană. Cu acesta din urmă, Adriana Bahmuțeanu a avut numeroase certuri și despărțiri, dar și căsătorii.

ADVERTISEMENT