Life

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri despre nunta din Ucraina. Motivul pentru care au făcut totul secret

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, detalii despre nunta din Ucraina. Motivul pentru care cei doi au făcut totul în mare secret.
03.05.2023 | 12:25
Adriana Bahmuteanusi George Restivan dezvaluiri despre nunta din Ucraina Motivul pentru care au facut totul secret
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri despre nunta din Ucraina. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au vorbit despre nunta secretă din Ucraina. Cei doi și-au dorit foarte mult un astfel de eveniment și au dezvăluit de ce au făcut totul pe ascuns.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri despre nunta secretă din Cucraina

Recent, Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei de viață s-au căsătorit în secret în Ucraina și au oferit detalii despre eveniment. Cei doi au fost foarte aproape să nu mai facă nunta, după ce au stat în vamă șase ore. Mai mult, au fost și probleme cu actele.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, deși au avut parte de obstacole, au ajuns în fața preotului, într-o biserică din Ucraina. Nunta a avut loc chiar pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe. Mănăstirea la care a avut loc cununia a fost aproape de graniță, într-un loc izolat.

Deși știe că s-ar fi aflat despre nuntă, până la urmă, Adriana Bahmuțeanu și-a dorit un eveniment departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt mult mai liniștiți acum, după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

“I-am spus că ar fi frumos și mi-am dorit toată viața mea să mă cunun așa ca în filme, ca în basme, ca în povești, la o mănăstire în vârf de munte, să nu mă știe nici vântul, nici pământul, pentru că eu nu trăiesc nu nimeni în casa mea.

S-ar fi aflat, dar i-am zis că vreau să fiu eu cu el și cu Dumnezeu și cu încă doi oameni care să ne ducă lumânările, să ne țină la biserică, că așa e creștinește. 

ADVERTISEMENT

Eu asta mi-am dorit, să mă simt aproape de divinitate. Lui i-am plăcut ideea asta și de aici până a ajunge noi la mânăstirea Bănceni a fost un pas. Mă simt mult mai eliberată după ce ne-am cununat și de câte ori l-am întrebat pe George a zis că și lui i s-a luat o piatră de pe inimă.

Ne-am făcut 100 de planuri pe hârtie și 100 de variante. El trebuie să plece în America, pentru că are o treabă urgentă, eu nu pot pleca cu el”, a explicat Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, potrivit WOWbiz.

ADVERTISEMENT

Ce spune George Restivan despre mutarea în România

George Restivan, soțul fostei prezentatoare TV, este fericit că s-a mutat din SUA în România. Cei doi au vrut o nuntă secretă pentru că s-au temut ca nu cumva să fie opriți la graniță.

“Sunt foarte bucuros că m-am mutat în România. Totul a fost în parametri. Ne-am cununat și civil și religios. Am ținut totul secret și și acum vrem să ținem doar pentru noi, că am zis că dacă facem public, ne-a fost frică că ne oprește la graniță”, a spus soțul Adrianei Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT
Tags: