Life

Obiectul care atrage banii ca un magnet. De ce trebuie să îl ai neapărat în casă

Obiectul care atrage banii ca un magnet. Trebuie neapărat să îl ai în casă pentru ar putea să aducă noroc, bunăstare și înțelegere.
05.05.2023 | 23:32
Obiectul care atrage banii ca un magnet De ce trebuie sa il ai neaparat in casa
Obiectul care atrage banii ca un magnet. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Obiectul care atrage banii ca un magnet. Trebuie să îl ai neapărat în casă pentru că va atrage bunăstarea în viața ta.

Obiectul care atrage banii ca un magnet

Feng Shui este o credință că felul în care așezi diverse obiecte în casă poate să determine felul în care aceasta va fi.

ADVERTISEMENT

Un obiect foarte important în ceea ce privește Feng Shui este statuia lui Buddha. Unul dintre cele mai norocoase obiecte pe care le-ai putea avea în casă în acest sens este o statuie zâmbitoare cu celebrul lider spiritual indian.

Se spune că o statuie a lui Buddha care râde atrage mulți bani în viața ta, dar te va scăpa și de eventualele dureri sau griji.

ADVERTISEMENT

Este considerat a fi cel mai important simbol de fericire din Feng Shui și care aduce un chi pozitiv asupra casei sale. Statuia lui Buddha care râde îți aduce cu adevărat prosperitatea, cred cei care folosesc Feng Shui-ul în viața de zi cu zi.

Dar unde trebuie să pui, de fapt, statuia lui Buddha? Aceasta ar trebui pus în partea de sud-est a dormitorului sau al camerei de zi pentru a atrage cel mai mare noroc din viața ta.

ADVERTISEMENT

Unde trebuie să pui acest obicet aducător de bine pentru armonie în familie

Dacă vrei să ai o familie fericită și plină de armonie trebuie să folosești sufrageria și să îl pui pe Buddha râzând în colțul de est.

Dacă vrei să folosești Feng Shui-ul pentru a scăpa de stresul de la locul de muncă și pentru a atrage oportunități mai bune atunci poți să îl pui pe Buddha pe biroul unde îți desfășoară activitatea. Aceea statuetă poate să te protejeze și pe drum dacă o pui în mașină.

ADVERTISEMENT

Se spune că Buddha aduce și succesul în afaceri. De aceea, este o idee foarte bună ca patronii să își ia o astfel de statuetă.

ADVERTISEMENT