Life

Ce să nu-ți lipsească din casă dacă vrei prosperitate în 2023. Un specialist feng-shui a dezvăluit regulile

Sfaturi de reamenajare a casei de la un specialist feng-shui. Cum trebuie așezate obiectele din locuință pentru a avea un an bun.
27.01.2023 | 12:38
Ce sa nuti lipseasca din casa daca vrei prosperitate in 2023 Un specialist fengshui a dezvaluit regulile
Cum ne amenajăm casa în 2023 în funcție de energiile feng-shui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Specialistul îm feng-shui, Cristina Groza, a explicat pe înțelesul tuturor cum trebuie să ne amenajăm casa în 2023, pentru a avea parte de prosperitate și zile bune.

Cum ne amenajăm casa pe placul energiilor feng-shui în 2023

Anual, energiile feng shui se schimbă, dar vestea bună este că nu trebuie să aruncăm tot ce avem prin casă, ci să le redistribuim prin alte colțuri. Cristina Groza, specialista care a dezvăluit și horoscopul chinezesc pentru anul Iepurelui de apă, a explicat cum trebuie să redecorăm locuința pentru a ne bucura de prosperitate în 2023.

ADVERTISEMENT

Pentru început, trebuie să ne asigurăm că deținem obiecte din ceramică și cristale, care reprezintă elementul pământ și obiecte roșii, roz, magenta- culoarea anului acesta– care înfățișează focul.

„Avem punctele cardinale și avem întotdeauna nevoie de o schemă a apartamentului, de o busolă și ne așezăm în centrul apartamentului, trasăm diagonalele pentru a-i afla centrul, dintr-un colț în celălalt și apoi vedem cum sunt așezate”, a explicat specialista.

ADVERTISEMENT

În 2023, cea mai negativă energie feng-shui vine din partea de nord-vest, este o energie a blocajelor, iar cine doarme sau are intrarea în această direcție ar fi bine să așeze elemente de apă și metal, de pildă: lucruri metalice, negre, precum un covoraș sau un vas cu apă sărată care trebuie schimbată o dată pe săptămână.

„Din centru, anul acesta vine energia infidelității, a aventurilor și a lenei. Ar fi bine să punem ceva roșu, elemente din ceramică, dacă avem cristale le punem în centrul casei sau ceva portocaliu.

ADVERTISEMENT

Direcția estului este foarte delicată anul acesta, de acolo vor veni problemele. Ar fi ideal ca mai marii lumii să nu ațâțe estul. De acolo vine o energie de boală, de oboseală, ar trebui să punem tot obiecte metalice, obiecte negre”, a completat Cristina Groza.

Din partea de vest, anul acesta vin probleme legale

Din partea de sud-est, se transmite energia conflictelor, însă acestea pot fi atenuate cu ceramică, cristale și obiecte roșii sau portocalii.

ADVERTISEMENT

„La nord-est avem energia problemelor legale, a bârfelor. Trebuie să punem niște obiecte din lemn sau niște bambuși. Pentru că ei rezistă foarte bine, îi punem într-un vas de sticlă, în apă, nu în pământ. Ideal ar 3-4 sau 11, pentru un efect maxim.

La vest avem o energie a problemelor respiratorii și a controalelor legale. Remediem prin obiecte verzi și să evităm acea zonă. Să nu avem obiecte roșii acolo, să nu avem obiecte din ceramică”, a încheiat specialistul în fengh-shui.

ADVERTISEMENT