Fotbal international

Oficialii Muzeului “Cristiano Ronaldo”, mesaj ironic pe Instagram! “Aceste trofee nu pot fi furate” Foto

26.09.2018 | 09:45
Oficialii Muzeului Cristiano Ronaldo mesaj ironic pe Instagram Aceste trofee nu pot fi furate Foto
ADVERTISEMENT

Oficialii Muzeului “Cristiano Ronaldo” au postat un mesaj ironic pe Instagram, la doar câteva ore după ce Luka Modric a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA The Best 2018. Croatul i-a luat faţa vedetei lui Juventus, care s-a clasat pe locul doi în ancheta forului mondial.

“Aceste trofee nu pot fi furate, au alarmă”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a Muzeului “Cristiano Ronaldo”. Mesajul a fost însoţit de o imagine a sistemului video care urmăreşte tot mişcările făcute în interiorul clădirii în care sunt adăpostite mai multe cupe obţinute de fotbalistul de 33 de ani. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Oficialii Muzeului “Cristiano Ronaldo”, mesaj ironic pe Instagram la adresa lui Luka Modric?

Cel mai probabil, mesajul ironic postat de oficialii Muzeului “Cristiano Ronaldo” s-a adresat lui Luka Modric, care a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist al anului şi care a devenit favorit să obţină şi Balonul de Aur. În plus, Jorge Mendes, impresarul atacantului de 33 de ani, a avut o reacţie ciudată după ce croatul a câştigat în august trofeul de cel mai bun jucător al sezonului, acordat de UEFA. “Ronaldo a înscris 15 goluri, conducând-o astfel pe Real către un nou titlu UEFA Champions League. Rezultatul este pur și simplu ridicol, rușinos chiar. Nu există dubii legate de cine ar fi trebui să fie câștigătorul”, susţinea impresarul lui Cristiano Ronaldo.

Muzeul “Cristiano Ronaldo” a fost deschis pe 15 decembrie 2013 în Funchal şi deţine toate trofeele obţinute de-a lungul carierei de portughez. Chiar dacă a fost deschis în urmă cu aproape cinci ani, inaugurarea oficială a avut loc abia pe 1 iulie 2016. Pe lângă trofee, în muzeu se mai află diverse tricouri purtate de Cristiano Ronaldo, o statuie din ceară de mărime naturală, care este una dintre principalele atracţii, şi diverse fotografii din perioada junioratului.

ADVERTISEMENT
Oficialii Muzeulului Cristiano Ronaldo, deschis în 2013, mesaj ironic pe Instagram
Oficialii Muzeului Cristiano Ronaldo, deschis în 2013, mesaj ironic pe Instagram