Life

Olimpia Melinte, pusă în dificultate de fiul său, în direct: „Ea plângea și eu râdeam”. Reacția Adelei Popescu

Fiul Olimpiei Melinte a vorbit despre reacțiile mamei sale atunci când este stresată, dar și despre obiceiurile pe care actrița le are în viața de zi cu zi
12.01.2022 | 13:21
Olimpia Melinte pusa in dificultate de fiul sau in direct Ea plangea si eu radeam Reactia Adelei Popescu
Sasha oferă detalii despre viața personală a mamei sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sasha, fiul Olimpiei Melinte, a vorbit în emisiunea „Vorbește Lumea” despre obiceiurile mamei sale, dar și despre sora sa mai mică. Băiatul, în vârstă de 7 ani, a făcut dezvăluiri care au pus-o în încurcătură pe actrița și care au stârnit hohote de râs în platou.

Olimpia Melinte și Sasha au fost invitați, miercuri, în emisiunea prezentată de Adela Popescu. Actrița a vorbit despre cum a început anul alături de cei mici, mai ales că fiicei sale îi apar primii dințișori. Sasha, însă, a avut de dezvăluit multe detalii din viața mamei sale, iar Adela Popescu, Șurubel și Bogdan au râs în hohote câteva minute bune.

ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte, pusă în dificultate de fiul său

Olimpia Melinte nu își poate ascunde emoțiile în fața fiului său, motiv pentru care Sasha a dezvăluit că mama sa a izbucnit în plâns în momentul în care el i-a oferit surorii sale, Ingrid, o floare. Totuși, băiatul a adăugat că actrița obișnuiește să plângă în momentul în care este stresată că are multe de făcut, iar el se amuză copios.

Avea o grămadă de treabă, eu nu o ajutam deloc. Ea plângea și eu râdeam de ea că mi se părea puțin amuzant. Nu prea fac treabă în casă. Sunt mai mult leneș, ca tati.”, a spus, cu sinceritate, Sasha.

ADVERTISEMENT

Adela a început discuția cu cel mic, dorind să știe cât de repede s-a acomodat cu apariția lui Ingrid. Băiețelul a susținut că cel mai greu a fost momentul în care a fost nevoit să doarmă cu tatăl său, după ce sora sa a venit acasă. De asemenea, Sasha recunoaște că este nemulțumit că părinții săi nu îi permit să doarmă alături de sora sa în fiecare noapte.

Sasha vorbește despre obiceiurile mamei sale

Pentru a destinde atmosfera, Adela i-a propus un joc lui Sasha cu scopul de a afla cât mai multe lucruri despre felul în care Olimpia reacționează în diferite situații. Băiatul a recunoscut că mama sa are obiceiul de a rosti o frază celebră de fiecare dată când acesta o supără, iar actrița a ținut să aducă o completare.

ADVERTISEMENT

Îi spun foarte des când mă supăr și mai face prostioare de-asta n-are ursul coadă că ai făcut nu știu ce”, a declarat Olimpia Melinte.

Conform spuselor lui Sasha, actriței din „Vlad” îi place să petreacă timpul cu copiii săi, dar și să spele și să întindă rufele. Răspunsul i-a amuzat pe Bogdan și pe Șurubel, care au ținut să menționeze că asta este de obicei ocupația preferată a mamelor.

ADVERTISEMENT

Îi place să înșire rufe și să stea cu Ingrid și cu mine”, a declarat Sasha.