Fotbal intern

Olimpiu Moruţan i-a uimit pe oficialii FCSB. “Nu aveam aşa ceva până acum!”

07.07.2018 | 10:43
Olimpiu Morutan ia uimit pe oficialii FCSB Nu aveam asa ceva pana acum

Helmuth Duckadam, oficial al FCSB, a rămas uimit de Olimpiu Moruţan, fotbalistul transferat de Gigi Becali de la FC Botoşani în perioada de mercato din această vară. Fostul mare portar al “roş-albaştrilor” crede că vicecampioana României nu a avut până acum un jucător care să aibă calităţile lui Olimpiu Moruţan.

“Moruţan este un jucător pe care Steaua nu l-a avut până acum. Este un fotbalist care ştie să dribleze şi o şi face foarte bine, iar Steaua nu avea aşa ceva până acum. În plus, are şi clarviziune pe faza ofensivă şi mai şi trage la poartă”, a spus Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine de la FCSB, pentru o emisiune de sport.

Olimpiu Moruţan i-a uimit pe oficialii FCSB, dar Duckadam mai cere transferuri

Întrebat în legătură cu transferurile pe care FCSB ar trebui să le facă în această vară, preşedintele de imagine al “roş-albaştrilor” consideră că Gigi Becali ar trebui să acopere postul de fundaş central, dar şi cel din atac.  “Dacă mai bin doi jucători, un fundaş central şi un atacant, suntem bine!”a spus Helmuth Duckadam.

Duckadam se bucură că a plecat Constantin Budescu

Helmuth Duckadam crede că FCSB nu a ieşit în pierdere după ce l-a cedat pe Constantin Budescu la Al Shabab, formaţie antrenată de Marius Şumudică şi care a decis să plătească în schimbul mijlocaşului ofensiv suma de 2.500.000 de euro.

“Budescu poate fi considerat o pierdere, dar dacă analizezi că s-a încasat o sumă frumoasă pe el şi că nu s-a ieşit deloc în pierdere, atunci lucrurile se schimbă. În plus, acum ai şansa de a forţa acolo alţi jucători. Dacă aceşti tineri jucători pe care-i ai în lot nu joacă, le scade valoarea. Iată un alt motiv pentru care este bine că a plecat Budescu”, a mai spus Duckadam.