Fotbal intern

Olimpiu Moruţan înainte de Portugalia – România: “Trebuie să scoatem un rezultat bun”

03.09.2018 | 16:01
Olimpiu Morutan inainte de Portugalia  Romania Trebuie sa scoatem un rezultat bun

Jucătorul celor de la FCSB este pregătit să joace sub comanda lui Mirel Rădoi la echipa naţională de tineret. Ce zice Olimpiu Moruţan înainte de Portugalia – România.

Mijlocaşul pe care vicecampioana României l-a achiziţionat de la FC Botoşani în iarnă, dar care a venit la club abia în vară în urma unei convenţii dintre cele două părţi, spune că îşi doreşte să facă faţă la echipa naţională.

Olimpiu Moruţan înainte de Portugalia – România

“Ne bucurăm că el este noul selecţioner şi îi dorim multă baftă. Mă bucur că îmi este antrenor şi că vom colabora împreună. Îmi plăcea cum juca, dar pe vremea aia aveam mai mulţi preferaţi. Portugalia este un adversar foarte greu, dar nu este de neînvins. Trebuie să mergem motivaţi şi să scoatem un rezultat foarte bun. Am făcut un pas important în cariera mea pentru că am ajuns la cea mai titrată echipă din România şi îmi doresc să fac faţă peste tot pe unde sunt chemat.

Au fost momente în care nu aveam ce să fac, trebuia să trec peste critici. Sunt tânăr şi am tot viitorul în faţă, nu trebuie să pun la suflet. Vorbesc cu părinţii, ei sunt aproape de mine. Trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut şi să rămân acelaşi băiat”, a fost reacţia lui Olimpiu Moruţan înainte de Portugalia – România.

Olimpiu Moruţan înainte de Portugalia - România. Jucătorul FCSB-ului şi Andrei Burcă în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Botoşani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, duminică 2 septembrie 2018.
Olimpiu Moruţan înainte de Portugalia – România. Jucătorul FCSB-ului şi Andrei Burcă în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Botoşani

Gigi Becali e supărat pe el

Patronul de la FCSB a spus că are aşteptări mai mari de la Olimpiu Moruţan, după meciul tur cu Rapid Viena: “Moruţan nu o să mai joace pentru că e emotiv, Coman la fel. O să fie altceva. Man şi Coman nu prea au mişcat. Moruţan e prea crud pentru nivelul ăsta, pe Man l-am lăudat prea mult, l-am ridicat în slăvi. Cuplul de fundaşi centrali ăsta e. Altul nu mai avem. Ce să facem? să îl schimbăm? Dacă Man şi Coman erau jucători adevăraţi, dacă erau în formă, atunci marcam 5 goluri azi.

Nistor juca în locul lui Moruţan dacă îl luam. Era măcel dacă îl aveam pe Nistor în echipă. Ovidiu Popescu cred că a atins mingea de 5 ori în prima repriză. El fuge de joc, îi e frică. S-a aşezat în teren în aşa fel încât să nu primească balonul. El fuge de joc. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar nu l-am văzut 30 de minute. Trebuia să se ducă Pintilii să facă pressing la portar, iar el fugea de joc. Coman pasează aiurea, scapă singur şi nu face nimic. Aici nu e vorba numai de experienţă, ci de muncă. Coman trebuie să muncească pentru că nu poate să joace din talent toată viaţa”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Citeşte şi: