Fotbal intern

E OFICIAL! Trupa lui Cârţu a transferat un fundaş al naţionalei Bulgariei

UPDATE / Trupa condusă de Sorin Cârţu a reuşit să obţină semnătura fundaşului central Apostol Popov. Acesta a semnat un contract valabil 2 sezoane....
07.06.2015 | 12:24
E OFICIAL Trupa lui Cartu a transferat un fundas al nationalei Bulgariei

UPDATE / Trupa condusă de Sorin Cârţu a reuşit să obţină semnătura fundaşului central Apostol Popov. Acesta a semnat un contract valabil 2 sezoane.

STEAUA. VIDEO / Întîlnire între mentor şi discipol: Olăroiu-Rădoi

“Fundaşul central Apostol Popov va evolua în alb-albastrul Ştiinţei în următoarele două sezoane.

Universitatea Craiova a perfectat primul transfer al acestei veri. Internaţionalul bulgar Apostol Popov, în vârstă de 32 de ani, a semnat cu gruparea din Bănie.

Steaua. Un jucător şochează: “Unii colegi n-aveau bani de mîncare” 

El a evoluat în ultimele şase sezoane în peste 100 de meciuri pentru ŢSKA Sofia. Are cinci selecţii la naţionala Bulgariei, trei dintre ele fiind în campania de calificare la Euro 2016.

Propunere SURPRINZĂTOARE pentru Rădoi: “Eu l-aş lua fără probleme!” 

Popov a declarat: „Am avut mai multe oferte, dar am ales Universitatea. A contribuit la alegerea pe care am făcut-o şi sfatul colegului meu Iliev, care mi-a spus cât de fierbinte e oraşul. Ştiu ce istorie are acestă echipă, ce înseamnă fotbalul pentru Craiova. Vreau să ajut clubul să revină în cupele europene“.”

*********************

Oficialii echipei CS Universitatea Craiova au început pregătirile pentru sezonul următor al Ligii 1 şi au perfectat deja primul transfer.

STEAUA. SECRETELE lui Mirel! Dezvăluiri incredibile despre Rădoi

Oltenii l-au legitimat pe Apostol Popov, fostul jucător al celor de la ŢSKA Sofia. Fundaşul a semnat un contract pe doi ani de zile şi a venit din postura de jucător liber de contract, anunţă Digisport.ro.

STEAUA. Revenire de senzaţie: “Am vorbit cu Gigi!” 

Acesta este unul dintre fundaşii centrali de bază ai naţionalei Bulgariei şi a bifat 21 de partide pentru ŢSKA Sofia, în toate competiţiile sezonului recent încheiat.