Life

Ondy, relație cu Andreea Bostănică? Fostul elev al Deliei Matache: „Am fost și prieteni!”

Este atras Ondy de Andreea Bostănică? Fostul concurent de la X Factor România ne-a spus că a fost prieten cu celebra influenceriță.
19.12.2022 | 14:15
Ondy relatie cu Andreea Bostanica Fostul elev al Deliei Matache Am fost si prieteni
Ondy a recunoscut că o simpatizează pe Andreea Bostănică. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ondy a pus ochii pe Andreea Bostănică! Fostul concurent de la X Factor România a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce fel de relație este între el și celebra influenceriță.

Ondy recunoaște că e atras de Andreea Bostănică

De-a lungul ultimelor luni, fanii artistului au tot speculat cu privire la relația pe care acesta ar avea-o cu Andreea Bostănică, însă care e adevărul?

ADVERTISEMENT

Ondy a recunoscut, pentru FANATIK, că a avut o relație de prietenie cu Bostănică, dar nu e nimic mai mult de atât. Tânărul a recunoscut că o admiră pe frumoasa vedetă de pe TikTok. Ne-a zis că e convins că multor internauți le-ar plăcea să fie împreună cu Andreea, dar el nu e încă pregătit pentru o relație.

„Îmi place tare mult de ea! O urmăresc în mediul online! La un moment dat am fost și prieteni! Am jucat câteva meciuri pe TikTok! Nu este nimic mai mult între noi! Oamenii speculează și cred că mulți dintre urmăritorii mei m-ar vedea într-o relație cu Andreea!

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu vreau să mă arunc într-o relație! Vreau să fiu eu bine, ca să pot oferi iubire! Dacă se va face un eveniment cu TikTok eri sper să o întâlnesc pe Andreea acolo să îi declar simpatia mea față de ea! ”, a declarat Ondy în exclusivitate pentru FANATIK.

Acesta ne-a vorbit și despre succesul său de pe TikTok. Artistul ne-a zis că e încântat să facă parte din agenția TikTok, devenind unul dintre influencerii care a început să conteze tot mai mult pe aplicația care face furori.

ADVERTISEMENT

Andrei a participat la X Factor România, sezonul 10

„Acum sunt în agenția TikTok! Sunt tare mândru și bucuros că am fost selectat să fac parte din comunitatea de creatori de conținut de pe rețeaua de socializare.

Am un mentor foarte bun! Mă ajută cu sfaturi și mă bagă în tot felul de evenimente! Cei de la TikTok sunt super oameni! Nu degeaba aplicația are și o ascensiune foarte mare!”, a completat Ondy.

ADVERTISEMENT

Andrei Mihăilescu, pe numele său real, a devenit cunoscut în cel de-al zecelea sezon X Factor, unde a făcut parte din echipa Deliei. De curând, artistul a vorbit pentru FANATIK despre experiența pe care a trăit-o în show-ul de la Antena 1.

„Delia m-a impresionat foarte mult. Este o persoană plină de energie. Chiar dacă la început trebuia să fiu în echipa lui Ștefan, apoi, primind wildcard, am ajuns în echipa Deliei. Sincer, am o simpatie enormă față de ea ca artistă, dar și ca om.

Este un om implicat nu doar pe sticlă. Îmi oferea sfaturi (n.r.: legate de cântat și prezența pe scenă). Ne-a susținut din prima și mă refer aici la grupul pe care l-am format cu Felicia. Pentru că i-am fost simpatici, s-a creat acest duo”, ne-a zis fostul elev al Deliei Matache.

Ondy ne-a mai spus că nu a mai vorbit cu Delia Matache de când a fost în emisiune și asta pentru că nu este genul de persoană care să se bage în seamă și să îi deranjeze pe ceilalți.

„Nu vorbim! Nu sunt genul de persoană care să insiste, nu zăpăcesc omul cu mesaje! Ne-am reîntâlnit la iUmor după ceva timp și era încântată să mă vadă”, ne-a mai zis Ondy.

ADVERTISEMENT