Life

Oops! Ce viciu are Andra Volos de la Puterea dragostei! S-a filmat fără nicio jenă în mașină așa

02.02.2021 | 16:34
Oops Ce viciu are Andra Volos de la Puterea dragostei Sa filmat fara nicio jena in masina asa
Andra Volos de la Puterea dragostei pozează imagini din ce în ce mai criticate pe Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos le-a dezvăluit fanilor viciul ei suprem și a făcut asta filmându-se și fotografiindu-se în mașină, chiar dacă mulți ar putea să o critice pentru asta.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat o imagine pe Instagram în care fumează o țigară slim, iar atitudinea de divă nu a lipsit nici din această poză.

ADVERTISEMENT

În clipul scurt în care Andra Volos și-a dezvăluit viciul, vedeta poartă o pereche de blugi și un tricou cu buricul la vedere, vedeta nedezlipindu-se de stilul ei vestimentar sexy nici de data aceasta.

Andra Volos de la Puterea dragostei, tot mai activă (și mai sexy) pe Instagram

Ex iubita lui Bogdan Mocanu este din ce în ce mai activă pe pagina sa de Instagram, unde are deja mai bine de 500.000 de abonați, fiind una dintre cele mai iubite foste concurente ale reality-show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Pozele vedetei sunt din ce în ce mai vulgare, în opinia multora, pagina ei de Instagram transformându-se ușor într-una interzisă minorilor.

De altfel, vedeta a început să primească tot felul de critici din această cauză, pe lângă aprecierile cu care a fost obișnuită încă de pe vremea când era concurentă la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT
andra volos
Andra Volos nu poate scăpa de viciul ei nici măcar în mașină

Nu toată lumea o apreciază: „Zdreanța supremă în acțiune”

„Zdreanța supremă în acțiune, vai mama ta de vagaboantă; Îmi plăcea de tine înainte, când erai mai finuță.. dar acuma numai postări cu fund buze și sâni văd de la tine.. Parcă nu mai au fetele ce ai tu.. Ești frumoasă, păcat că nu știi sa evidențiezi alte trăsături la tine; Eu înțeleg că vrei să copiezi surorile Kardashian, dar las-o mai ușor; Auzi pisi dacă te duc la reciclat cât plastic și silicon scot din tin?”, sunt câteva dintre comentariile maițioase strânse în ultima vreme la pozele ei.

Andra Volos, spre deosebire de alte vedete, îi lasă pe hateri să-și facă de cap chiar pe pagina ei, căci vedeta a funcționat întotdeauna după proverbul „Câinii latră, ursul trece”.

ADVERTISEMENT