Life

Orașul din România, apreciat de o publicație britanică celebră pentru Târgul de Crăciun. ”Sărbătorile se revarsă pe străzile și piețele principale”

Localitatea românească, lăudată de un ziar din Marea Britanie datorită Târgului de Crăciun. Ce au transmis jurnaliștii.
27.11.2023 | 20:00
Orasul din Romania apreciat de o publicatie britanica celebra pentru Targul de Craciun Sarbatorile se revarsa pe strazile si pietele principale
Localitatea românească, lăudată de un ziar din Marea Britanie datorită Târgului de Crăciun. Ce au transmis jurnaliștii. Sursa foto: qmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Orașul din România, apreciat de o publicație britanică celebră pentru Târgul de Crăciun. „Sărbătorile se revarsă pe străzile și piețele principale”, susțin cei care au scris articolul laudativ la adresa municipiului.

Localitatea românească, lăudată de un ziar din Marea Britanie datorită Târgului de Crăciun. Ce au transmis jurnaliștii

Localitatea românească, lăudată de un ziar din Marea Britanie datorită Târgului de Crăciun. Ce au transmis jurnaliștii despre regiunea care este în centrul atenției de aproximativ 10 zile, de la marea deschidere.

ADVERTISEMENT

Craiova, municipiul de reședință al județului Dolj și cel mai important centru cultural, istoric și economic al Olteniei, a devenit subiect de tabloid. Orașul a primit aprecieri mulțumită straielor de sărbătoare.

„România se mândrește cu atracții turistice pe tot parcursul anului, iar iarna nu face excepție, fermecătorul oraș Craiova fiind clasat printre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

ADVERTISEMENT

Piața este atrăgătoare pentru efortul depus afișajelor luminoase cu peste un milion de becuri LED folosite. Întinsă pe toată zona orașului, piața oferă tarabe cu mâncare, ateliere de meșteșuguri și un patinoar.

Sărbătorile se revarsă pe străzile și piețele principale ale Craiovei. Orașul european ieftin de care nu ai auzit niciodată numit unul dintre cele mai bune pentru piețele de Crăciun”, au scris jurnaliștii de la express.co.uk.

ADVERTISEMENT

Târgul de Crăciun din Craiova, printre cele mai frumoase

Târgul de Crăciun din Craiova se numără și anul acesta printre cele mai frumoase din România, dar și din Europa. Bradul cu o înălțime de 20 de metri a fost inclus într-un top realizat de site-ul partener pentru turism al Comisiei Europene europeanbestdestinations.com.

În plus, orașul din Oltenian oferă o multitudine de atracții, de la deliciile festive până la evenimente dedicate celor mici și concerte în aer liber. În fiecare weekend, între orele 18:00 – 20:00, în Centrul Vechi și în Piața Frații Buzești au loc concerte, spectacole și expoziții.

ADVERTISEMENT

De asemenea, turiștii se pot bucura de o plimbare prin Piața Shakespeare, unde se află și alte repere importante, cum ar fi: Teatrul Național și Universitatea. Totul este îmbrăcat de sărbătoare și cu mii de lumini.

Cei care au vizitat deja Târgul de Crăciun din Craiova au lăsat numeroase comentarii pozitive. Multe dintre acestea au fost scrise pe Tripadvisor, unde oamenii s-au declarat încântați de experiența din Bănie.

„Este plăcut să mergi aici în perioada Crăciunului. Veți găsi o piață uimitoare plină cu mâncare tradițională românească precum nicăieri altundeva. Trebuie doar să vă placă să mâncați”, este mesajul lăsat de un internaut, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: