Life

Orașul din România în care un apartament e mai ieftin decât o mașină la mâna a doua. E un loc perfect să te retragi la bătrânețe. Traiul nu e scump deloc, aerul curat. Sunt și mulți tineri și locuri de muncă

În acest oraș din România poți să te retragi fără griji la bătrânețe. Apartamentele sunt ieftine, aerul e curat, iar posibilități sunt multe.
16.03.2024 | 17:30
Orasul din Romania in care un apartament e mai ieftin decat o masina la mana a doua E un loc perfect sa te retragi la batranete Traiul nu e scump deloc aerul curat Sunt si multi tineri si locuri de munca
Orașul din România în care un apartament e mai ieftin decât o mașină la mâna a doua. Sursă foto: Primăria Beiuș / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există un oraș din România unde un apartament e mai ieftin decât o mașină la mâna a doua. E un loc perfect dacă vrei să te retragi la bătrânețe. Traiul nu e deloc scump, iar aerul e destul de curat aici.

Orașul din România în care un apartament e mai ieftin decât o mașină la mâna a doua

Cei care vor un trai liniștit, aer curat, dar și posibilitatea de a găsi ușor un loc de muncă, pot merge în acest oraș din România. Aici, un apartament e mai ieftin decât o mașină la mâna a doua. 

ADVERTISEMENT

Este vorba despre orașul Beiuș din județul Bihor. Acesta se află la doar 62 de km de Oradea, la poalele Munților Apuseni. Oricine poate ajunge aici, fie cu trenul, fie cu mașina.

Orașul Beiuș este de altfel unul dintre cele mai vechi din județul Bihor. Iar nu puțini sunt cei care aleg să meargă aici în concediu, sau ajung să treacă prin el în timp se deplasează către alte destinații.

ADVERTISEMENT

De altfel orașul Beiuș, unde un apartament e mai ieftin decât o mașină la mâna a doua, este punctul de plecare pentru zonele turistice ale Munților Apuseni. Iar aici putem vorbi despre Peștera Urșilor, Stâna de Vale, dar și despre Platoul Carstic Padiș.

Cât costă un apartament la Beiuș

Totodată în acest oraș aerul este foarte curat. Iar prețurile sunt și ele cât se poate de accesibile. Un apartament, spre exemplu, e mai ieftin și decât o mașină la mâna a doua. Într-un anunț de pe OLX, o persoană a pus la vânzare un apartament cu o cameră.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un apartament cu o suprafață totală de 33 m². Acesta este situat la etajul 4 al unui bloc construit după anul 2.000. Apartamentul este recomandat, iar prețul este de doar 5.838 de euro.

În anunț, vânzătorul precizează că prețul este unul negociabil. De asemenea, apartamentul se vinde mobilat și utilat având o bucătărie mare și spațioasă, dar și o baie. Iar dacă ar fi să facem o comparație, o mașină second-hand este mult mai scumpă de atât.

ADVERTISEMENT

Dincolo de prețurile accesibile pentru locuințe, în Beiuș se găsesc și o mulțime de locuri de muncă. De pe o platformă de angajări aflăm că există mai multe posturi disponibile la care nu e neapărat nevoie de experiență.

De la operatori de pariuri sportive, plătiți cu aproape 600 de euro pe lună, până la reprezentanți vânzări și nu numai. Astfel, oricine vrea să înceapă o nouă viață în acest oraș, o poate face.

ADVERTISEMENT