Life

Locul din România unde să te muți când ieși la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. E perfect pentru sănătate, aici e cel mai curat aer din Europa

În acest loc din România poți să te muți când ieși la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. Aici este cel mai curat aer din Europa.
02.12.2023 | 13:00
Locul din Romania unde sa te muti cand iesi la pensie chiar daca nu ai multi bani E perfect pentru sanatate aici e cel mai curat aer din Europa
Locul din România unde să te muți când ieși la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ești în căutarea unui loc din România unde să te muți când ești la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani, află că l-ai găsit. E perfect pentru sănătate, iar aici se găsește și cel mai curat aer din Europa.

Locul din România unde să te muți când ieși la pensie

În România avem o mulțime de locuri superbe, pentru toate gusturile. Sunt persoane care adoră agitația din marile orașe. Altele în schimb caută o oază de liniște, departe de aglomerație și de traficul obositor.

ADVERTISEMENT

Dacă și tu ești una dintre persoanele care caută liniște, armonie și peisaje de poveste, atunci trebuie să ajungi în acest loc din România. E perfect dacă vrei să te muți când ieși la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani.

Iar avantajele pentru care să alegi acest loc din România sunt o mulțime. Înainte de a le enumera însă, e bine să aflăm unde se află acest loc. Este vorba despre Poiana Mărului, care se află în Banatul Montan.

ADVERTISEMENT

Despre acest loc din România se spune că are cel mai curat aer din Europa, poluarea fiind aproape inexistentă. Poiana Mărului se află în județul Caraș Severin, iar cercetătorii francezi au efectuat un studiu interesant.

Poiana Mărului are cel mai curat aer din Europa

Rezultatele au demonstrat că în acest loc superb din România există un aer mai curat decât în Elveția, sau la cascada Niagara. Cum e posibil așa ceva? Totul se datorează ionizării negative, aerosolilor naturali, dar și purității aerului și stratului de ozon.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, acest loc poate fi alegerea perfectă dacă vrei să te muți când ieși la pensie. Aerul curat e benefic pentru sănătate. Stimulează circulația sanguină, dar și digestia. De asemenea, îmbunătățește sistemul imunitar.

Dincolo de asta, zona e cu adevărat superbă. În acest loc din România găsești peisaje de poveste, lacuri, baraje și nu numai. De asemenea, aici există o pădure bogată, cu copaci seculari, păduri de fac, de molid, dar și apă de munte.

ADVERTISEMENT

Nu e nici dificil să ajungi în acest loc din România, iar orice efort merită. Poiana Mărului este situată la 150 de Timișoara, 250 de kilometri de Cluj și la o distanță de 490 de kilometri de București, arată vestbest.ro.

Prețurile sunt și ele cât se poate de mici, atât pentru turiști, când și pentru cei care vor să înceapă o nouă viață. Astfel, dacă ești în căutare de liniște, armonie și de aer curat și vrei să te muți după ce ești la pensie departe de agitație, Poiana Mărului poate fi cea mai bună alegre.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"N-am crezut asta!" Cum arată Maria Sharapova, la 4 ani de la retragere
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce două trenuri s-au ciocnit la Timpuri Noi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi...
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi noi suntem proști?"
Zile caniculare în luna februarie. Regiunile în care vor fi atinse maxime istorice
Zile caniculare în luna februarie. Regiunile în care vor fi atinse maxime istorice
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi