Life

Orașul ”norocului”. Mai mulți locuitori au devenit milionari după ce au jucat la Loto. Povestea lor e incredibilă

Localitatea ”norocului”. Mai multe persoane sunt acum milionare după ce au câștigat la Loto. Cum au atins această reușită.
01.09.2023 | 20:18
Orasul norocului Mai multi locuitori au devenit milionari dupa ce au jucat la Loto Povestea lor e incredibila
Localitatea ”norocului”. Mai multe persoane sunt acum milionare după ce au câștigat la Loto. Cum au atins această reușită. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Orașul ”norocului”. Mai mulți locuitori au devenit milionari după ce au jucat la Loto. Povestea lor e incredibilă. Reprezentanții instituției sunt de părere că mai sunt jucători care încă nu și-au verificat biletele.

Localitatea ”norocului”. Mai multe persoane sunt acum milionare după ce au câștigat la Loto. Cum au atins această reușită

Localitatea ”norocului”. Mai multe persoane sunt acum milionare după ce au câștigat la Loto. Au atins această reușită după ce au pus la punct o strategie care s-a dovedit învingătoare. Norocoșii fac parte dintr-un sindicat.

ADVERTISEMENT

Zece persoane din Sindicatul din Wentworth, un orăşel din New South Waless, Australia, au dat lovitura în cursul zilei de joi, 31 august 2023. Aceștia au completat un singur bilet și sunt posesorii unui jackpot în valoare de 40 de milioane de dolari.

Asta înseamnă că fiecare va primi după împărțire suma de 4 milioane de dolari, un câștig de-a dreptul fabulos. Câștigul este uriaș având în vedere că este vorba de o regiune destul de mică, aflată în mijlocul pustietății.

ADVERTISEMENT

Concret, orașul Wentworth are aproximativ 1.500 de locuitori, potrivit ultimului recensământ din 2021. Numerele câștigătoare la recenta extragere au fost 10, 35, 27, 32, 6, 14 și 31, în timp ce la Powerball a fost extrasă cifra 6.

Și aceasta nu este singura surpriză. Unii membri ai sindicatului nu și-au înregistrat încasările, ceea ce înseamnă că mai sunt câștigători neidentificați. Jucătorii sunt îndemnați să verifice biletele pentru a vedea dacă fac parte din acest grup fericit.

ADVERTISEMENT

„Vom contacta acei membri ai sindicatului care și-au înregistrat înscrierile, există o mână de persoane cu bilete care s-ar putea să nu știe încă că fac parte din acest grup câștigător.

Acești jucători nu se cunosc între ei, deoarece pur și simplu au cumpărat o cotă de sindicat de la magazinul lor local, dar acum au un lucru în comun – sunt toți multimilionari”, a spus un purtător de cuvânt de la Poweball, scrie 9news.com.au.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat câștigătorii de la Loto

„Nu-mi vine să cred! Este extraordinar! Suntem dintr-un orăşel atât de mic… E o nebunie să te gândeşti că acum sunt 10 multi-milionari aici”, a fost reacția unuia dintre jucători, mai arată sursa citată.

Biletul norocos de la Loto a fost achiziționat de la un chioșc numit Wentworth Lotto and News. Proprietarul acestui magazin s-a bucurat când a aflat vestea cea mare despre oamenii care fac parte din sindicatul din orașul ”norocului”.

„Oh, e minunat! Sunt veşti nemaipomenite pentru Wentworth. Suntem în mijlocul pustietăţii. Şi cel mai bun lucru este că un sindicat a câştigat premiul, deci beneficiază mai mulţi oameni”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii