Life

Locul de muncă plătit cu peste 2000 de euro. Nu îți trebuie studii superioare și nici nu stai non stop la job. Angajatorul asigură cazare și transport

Locul de muncă unde nu ai nevoie de studii superioare pentru a fi plătit regește, în fiecare lună. Condițiile nu sunt deloc greu de îndeplinit.
06.04.2024 | 13:22
Locul de munca platit cu peste 2000 de euro Nu iti trebuie studii superioare si nici nu stai non stop la job Angajatorul asigura cazare si transport
Locul de muncă unde nu ai nevoie de studii superioare pentru a câștiga mici averi, în fiecare lună. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Românii care se confruntă cu dificultăți în găsirea unui loc de muncă trebuie să știe că pe piață au început să fie din ce în ce mai multe variante. În funcție de cerințele și de disponibilitățile fiecăruia, există joburi avantajoase. În plus, pentru unele dintre ele, nici măcar nu sunt necesare studiile superioare.

Ce condiții trebuie să îndeplinești dacă vrei să lucrezi în Olanda

De ani buni de zile, din ce în ce mai mulți români se orientează către locurile de muncă disponibile în străinătate. Deși bariera lingvistică poate fi un impediment, persoanele dornice de muncă sunt dispuse să facă sacrificii pentru a se acomoda cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Una dintre țările care pune la dispoziția românilor oferte de muncă de neratat este Olanda. Mai multe companii de recrutare sunt în căutare de persoane serioase, muncitoare și dornice să evolueze profesional.

Momentan, în Olanda, sunt disponibile mai multe locuri de muncă pentru cei care vor să lucreze în sere, în domeniul logistic sau în cel de producție. Cerințele nu sunt greu de îndeplinit, iar beneficiile sunt de neratat.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să lucreze în Olanda, trebuie să știe că locurile de muncă sunt disponibile în mai multe orașe, precum Oss, Tilburg, Zwolle, Amsterdam sau Rotterdam. În plus, cei care vor apela la agenția de recrutare, vor beneficia de cazare și transport gratuit.

Românii care sunt tentați să lucreze în Olanda, trebuie să fie, în primul rând, responsabili și serioși. În funcție de locul de muncă pe care îl găsesc cu ajutorul companiei de recrutare, sarcinile românilor pot să difere.

ADVERTISEMENT

Contractul de muncă este unul temporar și se încheie în condiții olandeze

În zona de producție, principalele responsabilități sunt ambalarea produselor alimentare și tăierea legumelor proaspete. În sere, angajații se vor ocupa de plantare, de tăierea lăstarilor, udarea culturilor, dar și recoltarea și ambalarea produselor.

În domeniul logistic, este necesar ca viitorii angajați să se ocupe de colectarea comenzilor, de sortarea expedierilor, dar și de ambalarea produselor. Tot pe lista de responsabilități sunt trecute etichetarea pachetelor pentru expediere și controlul calității produselor.

ADVERTISEMENT

Cei interesați de locurile de muncă disponibile în Olanda trebuie să aibă cunoștințe minime de limba engleză. Este importantă și abilitatea necesară jobului pentru care aplică. De asemenea, trebuie să fie disponibili să lucreze în ture diferite și aibă disponibilitatea de a sta cel puțin șase luni în Olanda.

În cazul celor care aplica pentru locuri din muncă din domeniul logistic, este necesar permisul de conducere categoria B și certificat de stivuitor. La fel de importantă este și condiția fizică bună.

Dacă sunt îndeplinite aceste condiții, românii au parte și de o serie de beneficii. Plățile vor fi mereu efectuate la timp, în fiecare săptămână. Cazarea și transportul sunt gratuite, la fel și asigurarea și îngrijirea medicală.

ADVERTISEMENT
Tags: