News

Ororile îndurate de Anamaria, fata de 12 ani ucisă de tatăl vitreg. Ce i-a spus unei colege, înainte de a fi omorâtă

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală, legate de crima din Berceni. Înainte de a fi ucisă, Anamaria i s-a plâns unei colege de comportamentul tatălui vitreg.
17.06.2023 | 17:33
Ororile indurate de Anamaria fata de 12 ani ucisa de tatal vitreg Ce ia spus unei colege inainte de a fi omorata
Anamaria, încadrată de mama naturală şi tatăl vitreg
ADVERTISEMENT

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală legate de crima din Berceni, descoperită abia la o lună şi jumătate de la comiterea ei. O colegă de şcoală a rememorat ultimele zile din viaţa Anamariei, fetiţa de 12 ani ucisă de concubinul mamei sale şi al cărei cadavru a fost ascuns în lada canapelei.

Anamaria era agresată sexual de tatăl vitreg

Ultima conversaţie dintre Anamaria şi prietena ei a avut loc pe 10 aprilie, iar a doua zi cele două urmau să se întâlnească în oraş şi să meargă la un salon de cosmetică. Din păcate Anamaria nu a mai ajuns la locul stabilit, iar colegei sale nici nu i-a trecut prin cap că se petrecuse o tragedie.

ADVERTISEMENT

Se pare că Marcel Șerbuc, concubinul mamei şi principalul suspect de uciderea Anamariei, i-a făcut nenumărate avansuri fiicei sale vitrege înainte de a o omorî, după cum scrie wowbiz.ro.

Afirmaţiile sunt susţinute de tatăl biologic al fetei, care spune că mama fetei ştia despre abuzurile la care aceasta era supusă de către Şerbuc. Mai mult, ipoteza este susţinută şi de colega de clasă a Anei, care spune că aceasta i-a mărturisit că tatăl vitreg făcea gesturi de natură sexuală la adresa ei.

ADVERTISEMENT

Tot în seara zilei de 10 aprilie, Anamaria i-a trimis prietenei sale mai multe mesaje vocale, cu vocea tremurândă, motiv pentru care colega sa a bănuit că plânge. Cu toate acestea, Anamaria a spus că nu plânge, însă e supărată din cauză că telefonul nu-i mai funcționează, motiv pentru care e conectată la telefonul mamei sale.

„Să nu îmi fac griji și mama, Simona, a spus: „Și eu sunt îngrijorată. De ce nu mi-ai spus unde stai? Care e motivul? Nu te lasă Marcel” și ea a tăcut: „Dacă se întâmplă ceva cu tine, de unde te iau?” Asta a fost mamă pentru ea? A jucat un rol.

ADVERTISEMENT

Ce inimă poate să aibă? Asta (n.r. Simona) e mamă? (…) În primul rând, dacă spunea că îi face fetei…că îi pune mâna sub fustiță. Cum mai stai tu cu un criminal?!”, a spus Vasile Constantin, tatăl Anamariei, în emisiunea Acces Direct.

Mai mult, bărbatul crede că fosta sa soţie ştia că fata ei a fost omorâtă, dar a încercat să-l acopere pe făptaş. “Ea știe tot! A dat declarație că îl iubește foarte mult pe concubinul respectiv! Îl iubea mai mult pe el decât pe fetiță, care era sânge din sângele ei.

ADVERTISEMENT

Nu se leagă! Ba că s-a dus la scări! Ba că s-a întors cu fata! Mi-a spus că pleacă la Suceava, că să stau liniștit, că aduce fetița și că merge la școală”, a mai spus tatăl natural al fetei ucise.

ADVERTISEMENT