Sport

„Otele e necunoscut pentru Europa” Vivi Răchită nu crede în oferta din Anglia pentru mijlocașul CFR-ului: „Nu are loc nici la FCSB”

Vivi Răchită, fotbalistul care a făcut istorie în tricoul lui Petrolul Ploiești, nu crede în oferta venită din Anglia pentru Otele, jucătorul lui CFR Cluj.
18.04.2024 | 08:31
Otele e necunoscut pentru Europa Vivi Rachita nu crede in oferta din Anglia pentru mijlocasul CFRului Nu are loc nici la FCSB
„Otele e necunoscut pentru Europa” Vivi Răchită nu crede în oferta din Anglia pentru mijlocașul CFR-ului: „Nu are loc nici la FCSB”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, fostul fotbalist al celor de la Petrolul Ploiești, a vorbit la Spotlight Superliga despre ofertele care curg pentru Philip Otele, jucătorul din Nigeria al lui CFR Cluj.

Vivi Răchită nu crede în oferta din Anglia pentru mijlocașul CFR-ului: „Este un fotbalist normal pentru campionatul românesc”

Vivi Răchită, care a mai evoluat și pentru Steaua București,  a declarat la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO, că nu crede în oferta din Anglia pentru Philip Otele.

ADVERTISEMENT

„Se vorbește de Otele că ar costa 6 milioane de euro, dar până să-l ia UTA chiar nu l-a văzut nimeni cât de bun este? Nu l-a văzut niciun scouter că poate juca în Vest, pe 6-7-10 milioane de euro? Este un fotbalist normal pentru campionatul românesc, pentru fotbalul românesc.

Și la noi care este problema? Problema la noi este că întâlnesc, în mare majoritatea a cazurilor, fundași de o valoare mai slabă și logic că ies în evidență. Dar când se duc în fotbal european, întâlnesc fundași adevărați și acolo li se vede valoarea.

ADVERTISEMENT

Hai să ne uităm la Mazliu, care în România făcea spectacol, l-a luat Brighton și l-a împrumutat la Vitesse și la Vitesse nu joacă. Vitesse care e pe ultimul loc în Olanda. Asta este valoarea fotbalului românesc”, a declarat Vivi Răchită la Spolight Superliga.

Vivi Răchită: „Otele nu are ce să caute nici la FCSB”

Vivi Răchită a mai declarat la Spotlight Superliga că mijlocașul celor de la CFR Cluj nu ar fi bun nici la FCSB, chiar dacă Gigi Becali și-a arătat interesul pentru atacantul din Nigeria în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

„În niciun caz nu poate CFR să ia 7 milioane de euro pe Otele. El trebuie să confirme în Europa prima dată și el este necunoscut pentru Europa. Este cunoscut în România pentru că a jucat la UTA și acum joacă la CFR, dar Otele nu are realizări foarte mari.

Ca să fii certificat pentru un transfer în Premier League, mai întâi trebuie să joci toate meciurile la echipa națională și să faci spectacol în cupele europene. Din păcate, Otele este un jucător comun, de SuperLiga României.

ADVERTISEMENT

El nu are ce să caute nici la FCSB. Eu cred că Gigi se joacă, a zis-o înainte de meciul cu CFR, că așa face Gigi, zice că vrea câte un jucător de la echipa cu care joacă, a zis că dă prima dată un milion, după 800.000, după 600.000 și până la urmă o să ajungă la 200.000”, a mai declarat Vivi Răchită la Spotlight Superliga.

„Otele e necunoscut pentru Europa”

ADVERTISEMENT
Tags: