Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Otele la Brighton?! Adi Mutu a zâmbit când a răspuns: „Nu mă miră, are calități de Premier League”

Philip Otele este dorit în Premier League de Brighton. Adrian Mutu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că atacantul CFR-ului ar face faţă în Anglia.
28.03.2024 | 12:15
Otele la Brighton Adi Mutu a zambit cand a raspuns Nu ma mira are calitati de Premier League
Otele la Brighton?! Adi Mutu a zâmbit când a răspuns: „Nu mă miră, are calități de Premier League”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj ar putea da lovitura pe piaţa transferurilor. Englezii scriu că Philip Otele este dorit în Premier League de Brighton, care e gata să plătească 3,5 milioane de euro pentru atacantul ardelenilor.

Otele la Brighton?! Adi Mutu a zâmbit când a răspuns: „Nu mă miră, are calități de Premier League”

Adrian Mutu a comentat la FANATIK SUPERLIGA interesul lui Brighton pentru Philip Otele. Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit că atacantul are toate calităţile pentru a face faţă în Premier League:

ADVERTISEMENT

“Nu mă miră, de ce să mă mire? Otele este un jucător modern, care poate să joace în Premier League. Are o forţă fizică incredibilă, are şi tehnică în regim de viteză foarte bună. 

Mai trebuie să lucreze şi să fie mai atent la finalizare, la ultimele şuturi, acolo. Sunt foarte mulţumit de el, aşa că nu mă miră, dar sper ca el să stea concentrat aici şi vedem de la vară ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Dar are calităţi să joace la Brighton fără probleme”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

The Standard: “Otele, una dintre perlele ascunse ale Europei”

The Standard a scris că Brighton îl urmăreşte pe Philip Otele. Dacă va fi transferat, atacantul ar putea fi împrumutat mai întâi în Belgia, înainte de a se alătura echipei din Premier League, urmând traseul lui Mazilu, împrumutat la Vitesse în Ţările de Jos:

ADVERTISEMENT

„Brighton îl urmărește pe Philip Otele, extrema lui CFR Cluj, care este una dintre vedetele primei ligi din România.

Jucătorul de 24 de ani are 13 goluri și șase pase de gol în 30 de meciuri de campionat, după ce a parcurs un traseu unic care l-a dus din ligile inferioare ale fotbalului englez până în toată Europa.

ADVERTISEMENT

Abordarea impresionantă a Pescărușilor, bazată pe date, l-a scos la iveală pe Otele ca fiind una dintre perlele ascunse ale Europei, evaluat de Cluj la aproximativ 3 milioane de lire sterline.

Dar atacantul de picior drept, care joacă pe aripa stângă, ar urma să petreacă inițial timp sub formă de împrumut la clubul partener Union St Gilloise din Belgia înainte de a primi o șansă în Premier League”, scrie The Standard.

Otele la Brighton?! Adi Mutu a zâmbit când a răspuns: „Nu mă miră, are calități de Premier League”

ADVERTISEMENT