Sport

Oțelul Galați – U Cluj 2-1, în semifinalele Cupei României Betano. O nouă minune marca Dorinel Munteanu

Oțelul este cea de-a doua finalistă a Cupei României Betano, după victoria dramatică obținută în semifinale în fața lui U Cluj cu scorul de 2-1.
18.04.2024 | 22:21
Otelul Galati  U Cluj 21 in semifinalele Cupei Romaniei Betano O noua minune marca Dorinel Munteanu
Oțelul Galați a învins U Cluj cu 2-1 în semifinale și s-a calificat în finala Cupei României Betano. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT
18-04-2024
17:30

Oțelul Galați - U Cluj 2-1 (Cisse 12, Chipciu 90 aut. / Nistor 45+1 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+7: Fluier final. Oțelul se impune dramatic cu 2-1 și se califică în finala de pe 15 mai, unde o va întâlni pe Corvinul.

Min. 90+6: Același Malle execută slab și portarul Gertmonas respinge în două rânduri.

Min. 90+4: Malle este faultat în careu pe un contraatac și se acordă penalty pentru Oțelul.

Min. 90+3: Pap intervine uluitor în situație de unu la unu cu un adversar și se opune egalării.

Min. 90: GOOOL Oțelul! Corner pentru gazde, învălmășeală în careul mic clujean și Chipciu, talonat de Malle, își introduce balonul în propria poartă.

Min. 88: Daniel Popa șutează superb de la 18 metri, Pap scoate greu în corenr.

Min. 70: Pap respinge greu în corner șutul din prima al lui Daniel Popa de la marginea careului.

Min. 51: Aflat în poziție ideală, Yabre reia uluitor cu capul pe lângă poartă.

Min. 45+1: GOOOL U Cluj! Nistor transformă fără emoții lovitura de pedeapsă.

Min. 45: Cisotii comite un fault pueril în careu asupra lui Roger și arbitrul Radu Petrescu dictează penalty pentru oaspeți.

Min. 16: Roger șutează din marginea careului mare, mingea se duce pe lângă bară.

Min. 12: GOOOL Oțelul! Bodișteanu execută o lovitură liberă de pe partea stângă a atacului gălățean, aruncă mingea în mijlocul careului, iar Cisse trimite cu capul în plasă.

Min. 1: A început partida.

18-04-2024
16:48

Echipele de start la Oțelul - U Cluj

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu. Rezerve: Stoian – Neagu, Rusevic, Rus, Tănasă, Malle, Telles, Jardan, Gomes Silva. Antrenor: Dorinel Munteanu

„U” Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Kelven, Roger – Simion, Nistor, Bic, Chipciu – Silaghi, D. Popa. Rezerve: Gorcea – Doukoure, Pănoiu, Gheorghe, Roguljic, Anselmo, Techeres, Chintes, Peteleu. Antrenor: Ovidiu Sabău

Oțelul Galați – U Cluj este meciul care va stabili cea de-a doua finalistă din Cupa României Betano. Pentru moldoveni, ar putea fi prima finală din 2004 încoace. U Cluj a fost finalistă în ediția precedentă.

Oțelul Galați – U Cluj, live video online, în semifinalele Cupei României Betano

Oțelul Galați și U Cluj sunt două echipe care așteaptă destul de liniștite finalul SuperLigii. Niciuna dintre cele două echipe nu dă semne că ar putea claca în așa fel încât să intre în hora pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Astfel, cele două formații din play-out vor da tot ce au mai bun pentru a forța accederea în finala Cupei României Betano. Și cucerirea trofeului poate fi un obiectiv tangibil pentru oricare dintre cele două formații.

În etapa a 4-a din play-out în SuperLiga, Oțelul a jucat pe terenul lui FC Voluntari, în timp ce U Cluj a primit vizita Petrolului. Ambele echipe au jucat sâmbătă, 13 aprilie.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – U Cluj

La fel ca semifinala dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari, meciul de la Galați va fi televizat. Partida se poate viziona pe canalele Digisport 1 și Prima Sport 1.

Puteți urmări desfășurarea evenimentelor și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. Tot aici veți putea găsi și cele mai tari declarații oferite după încheierea partidei.

ADVERTISEMENT

Programul semifinalelor Cupei României Betano

Zilele de 17 și 18 aprilie sunt cele în care se stabilește finala Cupei României Betano, ediția 2023-2024. Programul acestei faze a competiției a fost următorul:

Miercuri, 17 aprilie

  • ora 19:00 Corvinul Hunedoara – FC Voluntari

Joi, 18 aprilie

  • ora 20:30 Oțelul Galați – U Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1)

Cote pariuri la meciul Oțelul Galați – U Cluj

Favorită la calificarea în finala competiției  este echipa gazdă. Cotele sunt, totuși, foarte echilibrate. Calificarea Oțelului este cotată cu 1,85, în timp ce o calificare a celor de la U Cluj are cota 1,95.

ADVERTISEMENT

Pentru o victorie în 90 de minute, Oțelul are cota 2,67. Remiza este cotată cu 3,05, iar un succes obținut de “Șepcile roșii“ în timpul regulamentar are cota 2,87.

În SuperLiga, cele două echipe nu s-au înfruntat încă în play-out. În sezonul regulat, a fost 1-1 la Galați, în tur. Returul a fost câștigat de Oțelul, cu scorul de 1-0.

Oțelul – U Cluj, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1

În 2023, U Cluj a ajuns până în finala Cupei României Betano, pe care a pierdut-o contra celor de la Sepsi. Meciul a fost decis după executarea loviturilor de departajare.

Oțelul Galați a fost învinsă în 2004 de Dinamo, cu 2-0, în finala Cupei. În acest an, ultimul act al competiției se va disputa în data de 15 mai, pe stadionul Municipal, din Sibiu. Aceeași arenă a găzduit și finala din 2023.

ADVERTISEMENT