Sport

Ovidiu Burcă, deranjat când a venit vorba de demisie: „Nu mă mai întrebați, nu e momentul acum!”

Ovidiu Burcă a fost supărat după o nouă înfrângere suferită de Dinamo, de această dată în duelul din deplasare cu Oțelul, scor 0-1, fiind deranjat când a fost întrebat de demisie.
29.09.2023 | 23:41
Ovidiu Burca deranjat cand a venit vorba de demisie Nu ma mai intrebati nu e momentul acum
Ovidiu Burcă, supărat după Oțelul - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” nu a fost mulțumit de jocul elevilor săi, spunând că aceștia trebuie să facă mult mai multe pe teren pentru a obține rezultate pozitive în SuperLiga 1.

Ovidiu Burcă, deranjat când a venit vorba de demisie

Ovidiu Burcă a fost supărat după înfrângerea suferită de Dinamo în deplasarea cu Oțelul Galați, spunând că jucătorii săi trebuie să fie mult mai atenți la felul cum tratează fazele în timpul meciurilor.

ADVERTISEMENT

E foarte îngrijorător, pentru că atunci când ești la Dinamo și pierzi patru meciuri la rând e foarte greu. Nu știu dacă meritam să pierdem azi, pentru că atunci când adversarul nu marchează, marcăm noi.

Oțelul are un joc direct, nu trebuia să intrăm în energia lor, n-am avut forța să jucăm ceea ce am pregătit, sunt meciuri din care învățăm.

ADVERTISEMENT

Din păcate s-au adunat înfrângerile și nu mai avem încredere. Am previzionat acest lucru, e greu când vin jucători pe parcurs, când schimbi, e greu să faci unitatea din care să iasă rezultate.

„Nu mă mai întrebați de demisie!”

Încă nu simt că acest grup are forță. Și lipsa unor jucători s-a simțit, e greu când schimbi multe lucruri, mai ales când jocurile vin unul după altul.

ADVERTISEMENT

Suntem presați nu de oameni, ci de rezultate, e un club greu, unde oamenii acceptă greu înfrângerile. Am spus că e nevoie de puțin timp, timpul ăsta e limitat pentru antrenor, dar mi-am ales meseria asta, iar în meseria de antrenor trăiești de pe o zi pe alta.

Nu mă mai întrebați de demisie, dacă cei din conducere consideră că eu sunt problema, ne punem la masă și discutăm, nu e problemă”, a continuat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Oamenii știu în ce moment am venit și prin câte am trecut. Dacă ne uităm la ultimele meciuri, cred că se văd și lucruri bune. S-au întâmplat multe lucruri, trebuie răbdare.

Dacă vom avea tot lotul valid și nu vom avea atâtea modificări, am toată încrederea în jucători. N-am vorbit cu ei în vestiar, am trecut pe la ei, dar i-am văzut suferind. Nu vorbesc la cald, pentru a nu spune lucruri de care să îmi pară ulterior rău”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT