Sport

Ovidiu Burcă, în extaz după victoria cu Voluntari: „Asta înseamnă Dinamo”

Ovidiu Burcă a savurat din plin victoria lui Dinamo, scor 3-2 cu FC Voluntari, în etapa a 6-a din SuperLiga. Antrenorul și-a felicitat jucătorii.
20.08.2023 | 00:35
Ovidiu Burca in extaz dupa victoria cu Voluntari Asta inseamna Dinamo
Ovidiu Burcă a tras concluziile victoriei lui Dinamo, scor 3-2 cu FC Voluntari. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a bifat a doua victorie consecutivă în SuperLiga, scor 3-2 cu FC Voluntari, în etapa cu numărul 6. Finalul de meci a fost de infarct. „Câinii” au marcat golul victoriei după intervenția VAR, în timp ce Sigurjonsson a ratat un penalty în prelungiri. Ovidiu Burcă și-a felicitat jucătorii după o nouă victorie.

Ovidiu Burcă, în extaz după victoria cu Voluntari: „Asta înseamnă Dinamo”

Ovidiu Burcă a trăit la maximum evenimentele din finalul partidei cu FC Voluntari. Antrenorul din Ștefan cel Mare, aflat în contre cu fostul administrator special al lui Dinamo, Vlad Iacob, este extrem de mulțumit pentru spiritul de luptă arătat de jucătorii săi.

ADVERTISEMENT

„A fost un final care personal m-a consumat foarte tare. Eu cred că una peste alta cu ceea ce trebuie să rămânem din meciul ăsta este acel spirit pe care echipa l-a demonstrat și anul trecut și acum începe să-l arate. Asta înseamnă Dinamo, să nu renunți niciodată, să crezi în victorie, să o iei de la capăt chiar dacă firul jocului nu e întotdeauna așa cum ne dorim noi.

Este important întotdeauna să ai reacție, să ai forța să treci peste un moment mai puțin plăcut. Pentru forța mentală pe care a arătat-o echipa eu vreau să le mulțumesc băieților și cred că suntem pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Am adus jucători și credem în ei, am văzut ceva în ei. Încercăm să-i dezvoltăm, să le punem în valoare calitățile. E nevoie de puțin timp pentru a se exprima la adevăratul lor potențial. Sunt jucători care au reale calități, credem în ei. La început, lucrurile sunt complicate legat de adaptarea lor, dar trebuie să avem răbdare”, a declarat Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Petrolul: „Vom avea 30.000 de dinamoviști în tribună, dacă se joacă pe Arenă”

Dinamo vrea să își dispute partida cu Petrolul, din etapa a 7-a a SuperLigii, sâmbătă, 26 august, ora 21:45 pe Arena Națională. Suprafața de joc de pe „Arcul e Triumf” arată din ce în ce mai rău, iar calitatea jocului ar putea avea de suferit. Ovidiu Burcă se așteaptă la o asistență record, dacă derby-ul cu „lupii galbeni” va avea loc pe cel mai mare stadion din țară.

ADVERTISEMENT

„Am trăit la maximum. Au fost niște așteptări foarte lungi. Până la urmă suntem bucuroși că VAR-ul ne asistă cum la fel de bine puteam să fim de partea cealaltă a baricadelor. E bine că avem acest sistem pentru că eliminăm greșelile minore pe care ochiul uman nu le poate sesiza.

A fost un meci frumos pentru suporteri și epuizant pentru noi, cei de pe bancă. Ăsta e spiritul, direcția în care trebuie să mergem, să nu cedăm niciodată. Noi ne dorim foarte tare să jucăm pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Atunci când avem un gazon de calitate și calitatea jocului nostru crește. Eu cred că va fi multă lume. Nu mă avânt să dau o cifră, dar eu cred că vom avea 30.000 de dinamoviști în tribună”, a mai spus Burcă.


  • 2,46 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1 solist” la meciul Dinamo – Petrolul 

ADVERTISEMENT