Una dintre echipele de pe Drumul Aurului i-a uimit pe jurații emisiunii culinare de la Antena 1. Preparatul inedit gătit de cei doi a fost pe placul lui Sorin Bontea care a savurat cu multă poftă felul de mâncare.
Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla i-au impresionat pe bucătarii de la Chefi la cuțite în fața cărora s-au prezentat cu o farfurie specială. Din preparatul culinar al foștilor participanți de la America Express nu a lipsit alcoolul.
În plus, cei doi concurenți de la Antena 1 au folosit și un ingredient „surpriză”, și anume greieri. De asemenea, carnea a fost marinată în tequila, în această delicatesă fiind adăugată și pastă de guacomole. O băutură a însoțit mâncarea.
„Chefi la cuțite va fi o surpriză pentru Cătălin. Avem o carne marinată, carne cu tequila, așa că, să vedem ce se întâmplă. Venim cu un pic de gust din America Express, cu guacamole, un ingredient specific, greieri.
E carnea în tequila, cu guacamole cu greieri și margarita cu flori de hibiscus. E un afrodisiac. E un ingredient foarte interesant”, a spus Joaquin Bonilla în show-ul culinar Chefi la cuțite, conform a1.ro.
„Ideea lui Joaquin a fost să rezume toată experiența America Express într-o singură farfurie”, a adăugat Ovidiu Buta, în emisiunea de la Antena 1, moderată de Gina Pistol, mai arată sursa citată.
Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au vorbit și despre experiența din America Express. Foștii concurenți de pe Drumul Aurului ar merge încă o dată în acest concurs, chiar dacă cazările nu au fost tocmai cele așteptate.
Cu această ocazie Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că cei doi participanți erau foarte lenți, dar de fiecare dată ajungeau la timp la gazda show-ului, Irina Fodor. De asemenea, Florin Dumitrescu este de părere că stiliștii au o cultură culinară elevată.
„A fost genial. A fost altceva. A fost ceva nou, diferit. Ce s-a văzut la televizor nu are legătură cu ce se întâmplă în viață. E foarte interesant. Lecția e simplă: toți cei care nu au te înțeleg”, au mai spus Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.