Life

Sorin Bontea, din nou victorios la Chefi la Cuțite. Alina Ceușan a dat verdictul

Sorin Bontea, câștigătorul unei alte amulete la Chefi la Cuțite. Alina Ceușan a dezvăluit care dintre chefi a pus mâna pe ea.
24.04.2023 | 23:13
Sorin Bontea din nou victorios la Chefi la Cutite Alina Ceusan a dat verdictul
Sorin Bontea, câștigătorul unei alte amulete la Chefi la Cuțite. Alina Ceușan a dezvăluit care dintre chefi a pus mâna pe ea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Asia Express a ieșit din nou victorios în emisiunea culinară de la Antena 1, moderată de Gina Pistol. Influencerița și cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan de la Survivor a dat verdictul.

Sorin Bontea, câștigătorul unei alte amulete la Chefi la Cuțite. Alina Ceușan a dezvăluit care dintre chefi a pus mâna pe ea

Sorin Bontea este câștigătorul ultimei amulete oferite în cadrul show-ului Chefi la cuțite. Cei trei bucătari, împreună cu Maria Burlacu, au avut drept temă un preparat culinar care să respecte regula celor 11 straturi.

ADVERTISEMENT

Unii dintre chefi au mizat pe desert, în timp ce alții au ales să pregătească ceva mai consistent. Invitata specială a optat pentru un ”turn”, o prăjitură cu multă ciocolată, și Florin Dumitrescu a pregătit clătite cu sos de caramel și dulceață de prune.

Iubitul actriței Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu, a ales burger, în timp ce ultimul jurat a ieșit victorios datorită unei porții de lasagna. Amuleta câștigată are avantajul de a salva un concurent eliminat din celelalte două echipe.

ADVERTISEMENT

„Aoleu, deci cred că ăsta este preferatul bărbaților. Asta vor să facă ei când cer un burger. Are aici și un finisaj”, a spus Alina Ceușan despre burgerul pregătit la Chefi la cuțite, notează a1.ro.

Frumoasă blondină și-a făcut ulterior apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 și a anunțat că amuleta a fost câștigată de Sorin Bontea. „Lasagna pentru doi”, a mai adăugat fosta concurentă de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, un alt avantaj la Chefi la cuțite

„Mă bucur că îți aparține farfuria asta. Probabil că lumea se gândea că este o alegere cumva așa clasică, dar mi-a plăcut foarte mult mix-ul de gusturi”, și-a justificat Alina Ceușan alegerea de la Chefi la cuțite.

Răspunsul vedetei nu a fost deloc pe placul celorlalți jurați de la Antena 1. Faptul că a câștigat Sorin Bontea l-a nemulțumit pe Cătălin Scărlătescu care nu a înțeles ce a apreciat vedeta atât de mult la preparatul colegului său.

ADVERTISEMENT

„Straturile de gusturi… să mănânci o chestie la nesfârșit așa”, a ținut să menționeze iubitul Doinei Teodoru. „E ok, ne-am jucat cartea”, a spus și chef Florin Dumitrescu căruia i-a trecut pe lângă ureche a 13-a amuletă.

ADVERTISEMENT