Advertorial

(P) Der Klassiker, City – Arsenal și Real Madrid – Bilbao se joacă în ultimul weekend din martie

28.03.2024 | 12:33
P Der Klassiker City  Arsenal si Real Madrid  Bilbao se joaca in ultimul weekend din martie

Campionatele interne de fotbal revin în ultimul weekend din martie. Finalul de săptămână ne aduce noi oportunități să pariem pe cele mai tari meciuri programate. Atenția va fi îndreptată către meciul dintre Manchester City și Arsenal Londra, în care se poate schimba liderul din Premier League, în funcție de ce va face și Liverpool.

În același timp, alte meciuri interesante din acest final de săptămână sunt derby-ul Germaniei dintre Bayern München și Borussia Dortmund și Real Madrid – Athletic Bilbao.

Când se joacă super meciurile din weekend?

  • Sâmbătă, de la ora 19:30: Bayern München – Borussia Dortmund
  • Duminică, de la ora 18:30: Manchester City – Arsenal Londra
  • Duminică, de la ora 22:00: Real Madrid – Athletic Bilbao

Bayern München – Borussia Dortmund: Spectacolul e garantat

Când vezi câte goluri s-au marcat în ultimele meciuri dintre Bayern München și Borussia Dortmund, nu ai cum să ratezi acest meci. Miza este mai mult de orgoliu, din moment ce Bayern München este ieșită din cursa pentru câștigarea titlului. La zece puncte de prima poziție ocupată de Leverkusen, Bayern se concentrează mai mult pe parcursul din Champions League în acest final de sezon, însă confruntarea cu Dortmund este una a orgoliilor. Și Dortmund are un sezon slab și este pe locul 4, la 10 puncte de Bayern.

Deplasările pe Allianz Arena au fost de coșmar pentru Dortmund, iar în ultimele șapte meciuri a pierdut de fiecare dată. Pontul pe care ți-l recomandăm din oferta operatorului Unibet este că Bayern va obține cele trei puncte și va avea peste 5.5 cornere. Bavarezii excelează la acest capitol, iar în ultimele 14 meciuri de acasă această bornă a fost depășită. Iar dacă ești interesat de cotele 1X2, Dortmund are 6.10 să câștige, egalul are 5.60, iar succesul lui Bayern are 1.48.

Manchester City – Arsenal: Derby-urile din Premier League continuă

Seria interesantă a lui City continuă, iar după egalul cu Liverpool a venit rândul unei alte contracandidate. Arsenal, echipa cu care s-a luptat la titlu și în stagiunea precedentă, este și acum o pretendentă la trofeu. Ba chiar “tunarii” sunt pe primul loc în clasamentul din Premier League, la egalitate cu Liverpool. City este pe locul trei, cu un punct mai puțin.

Așadar, City are șansa să treacă peste Arsenal în clasament cu o victorie, iar în ultima perioadă formația lui Guardiola s-a simțit bine acasă contra “tunarilor”. Dar forma echipelor ne îndreaptă mai mult atenția către o selecție la pariuri sportive fotbal pe goluri. Unibet îți oferă cota 1.95 pentru pariul combinat că ambele echipe vor înscrie și se vor marca peste 2.5 goluri. La victorie, City are 1.89, egalul are 3.90, iar victoria lui Arsenal are 4.10.

Real Madrid – Athletic Bilbao: Madrilenii defilează spre câștigarea titlului

Real Madrid are un avans de opt puncte în fruntea clasamentului din La Liga și a defilat în acest sezon, indiferent de echipa pe care a întâlnit-o. Cu gândul și la Champions League, Real vrea să tranșeze cât mai repede lupta pentru câștigarea titlului. Iar meciul cu Athletic Bilbao este următoarea oportunitate.

Real are cota 1.58 să câștige, egalul are cota 4.35, iar victoria lui Bilbao are 5.75. Pentru a obține o cotă mai bună, poți să mizezi că Bilbao nu va înscrie, la cota 2.33. În ultimele cinci meciuri, Bilbao i-a dat gol doar o dată lui Real Madrid. Așadar, ai motive serioase să crezi că scenariul se va repeta și duminică, ținând cont de forma celor două echipe.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment și sunt preluate din oferta Unibet, operator apreciat, printre altele, pentru cote atractive și numeroase promoții precum Uniboost – creșteri de profit live, BetStream Live sau Combo Booster – câștiguri cu până la 50% mai mari pe biletele multiple.