Advertorial

(P) – Foc și Gheață într-un joc Slingo cu totul special, azi de la 21 pe YouTube Superbet alături de Dan Capatos

Așa cum te-ai obișnuit deja, dacă este joi, Dan Capatos te așteaptă live, pe canalul YouTube Superbet, la emisiunea Superjocuri, de la ora 21:00.
12.05.2022 | 14:55
P  Foc si Gheata intrun joc Slingo cu totul special azi de la 21 pe YouTube Superbet alaturi de Dan Capatos
Foc și Gheață într-un joc Slingo cu totul special, azi de la 21 pe YouTube Superbet alături de Dan Capatos

Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Astăzi jucăm cel mai nou joc de Slingo de pe platforma Superbet, care este un Slingo cu totul special și exclusiv și care îți va oferi multă distracție și momente pline de adrenalină. Se numește Slingo Fire and Ice, iar la întâlnirea dintre Sloturi, Bingo, Foc și Gheață nu pot ieși decât scântei și clipe de bucurie pentru jucătorii pasionați. În cadrul emisiunii Superjocuri, prezentată de Dan Capatos pe canalul YouTube Superbet, vei vedea în acțiune acest nou joc.

De ce este special Slingo Fire and Ice? În primul rând pentru că se joacă simultan pe 2 table de joc, una de Foc și una de Gheață. Tabla de Gheață stabilește valoarea premiului câștigat la final, iar Tabla de Foc setează multiplicatorul premiului. Premiul maxim pentru Full House pe ambele table este de 1000x Miza de Joc.

Dar asta nu e tot, acest Slingo aduce jucătorului și posibilitatea de a câștiga 2 Jackpoturi, pe lângă premiul normal obținut din liniile completate. Jackpotul de Foc de 250x Miza de Joc sau Jackpotul de Gheață de 1000x Miza de Joc îți pot completa oricând câștigul și te vor face să ai o rundă de joc superprofitabilă. Ca să activezi aceste Jackpoturi, trebuie să ai Slingo complet pe aceleași linii ale celor 2 table și să prinzi una dintre cele 2 pietre prețioase care acordă direct Jackpotul.

Tot foarte special este și faptul că un orice număr dintre cele 5 extrase la fiecare dintre cele 10 runde cu care începe jocul, poate fi și de Foc, și de Gheață în același timp și să completeze ambele grile. Un Wild combinat acordă câte o poziție de completat pe fiecare dintre cele 2 table. Altfel, există și bile Extra Spin care acordă o extragere în plus, iar în final ai 40 de bile suplimentare pe care să le joci cu grijă și inspirație, dar și cu atenție la cât investești într-un singur joc.

Te așteptăm la Slingo Fire and Ice și suntem siguri că va ajunge unul dintre preferatele tale odată ce-l vei descoperi!

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei pentru jocul zilei, Slingo Fire and Ice. Vino la emisiunea Superjocuri cu Dan Capatos și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu/Slingo în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#Slingo #SlingoFireAndIce #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil