Advertorial

(P) Ponturi pariuri 20-22 aprilie: FCSB vs. Rapid, Real Madrid vs. FC Barcelona și AC Milan vs. Inter

18.04.2024 | 18:01
P Ponturi pariuri 2022 aprilie FCSB vs Rapid Real Madrid vs FC Barcelona si AC Milan vs Inter

După spectacolul pe care l-am putut vedea în Champions League, ne îndreptăm atenția către campionatele interne. Și în această etapă sunt programate trei meciuri de top, atât în România cât și în La Liga și Serie A.

Programul celor mai tari meciuri pe care să pariezi este următorul:

  • 20 aprilie, de la ora 20:30: FCSB – Rapid
  • 21 aprilie, de la ora 22:00: Real Madrid – FC Barcelona
  • 22 aprilie, de la ora 21:45: AC Milan – Inter Milano

FCSB – Rapid: Roș-albaștrii vor să facă pasul decisiv spre titlu

FCSB are deja o mână și jumătate pe titlul de campioană, însă meciul cu Rapid reprezintă și ocazia potrivită de a lua o revanșă după eșecul cu 0-4 din luna martie. Rapid este într-o situație dificilă, vine după 4 înfrângeri la rând în play-off și situația din Giulești este tensionată, mai ales că în această săptămână s-a produs și schimbarea antrenorului.

Cu interimarii Lobonț și Iencsi pe bancă, pe un stadion în care se vor afla peste 40 de mii de suporteri ai FCSB, Rapid va avea o misiune dificilă. Și chiar dacă Rapid are patru victorii la rând în confruntările cu FCSB, chiar și astfel de serii ajung la un sfârșit. Forma de moment este clar argumentul suprem pentru care FCSB pornește cu prima șansă în fața unei echipe ce va veni rănită. Acest lucru îl putem observa foarte clar și din cotele la pariuri sportive Unibet, FCSB pornind clar cu prima șansă. Are cota 1.90 să câștige, egalul are 3.55, iar succesul Rapidului are 4.10.

Real Madrid – FC Barcelona: Gazdele au un moral excelent

Real Madrid a produs o nouă surpriză în Champions League și a eliminat-o pe Manchester City, dar Carlo Ancelotti trebuie să gestioneze rapid euforia pentru că pe Santiago Bernabeu vine marea rivală FC Barcelona. În clasamentul din La Liga, Real Madrid are un avans de 8 puncte față de FC Barcelona, astfel că echipa gazdă va trata serios partida, deoarece un eventual eșec i-ar readuce pe catalani în lupta pentru câștigarea titlului.

În orice caz, ne așteptăm la un meci spectaculos pe Bernabeu. Cel puțin așa s-a întâmplat în ultimele cinci partide dintre cele două din toate competițiile, în care s-au marcat de fiecare dată cel puțin trei goluri. FC Barcelona are și ea o revanșă de luat după eliminarea din Liga Campionilor, dar moralul băieților lui Xavi nu este tocmai bun. Iar dacă te interesează cotele 1X2, Real are 1.88 să câștige, egalul are 4.00, iar succesul catalanilor are 3.90.

AC Milan – Inter: Gazdele își întâlnesc “coșmarul recent”

Se întâlnesc primele două clasate din Serie A, dar putem spune fără să ne hazardăm că lupta pentru câștigarea titlului s-a încheiat deja. Inter are un avans de 14 puncte și se pregătește de câștigarea campionatului.

Mai mult, Inter este un “coșmar recent” pe care AC Milan îl are. Asta deoarece gruparea lui Inzaghi a câștigat ultimele 5 meciuri cu AC Milan, o situație rar întâlnită într-un derby de asemenea nivel. Ba chiar în turul campionatului scorul a fost 5-1 pentru Inter. Așadar, e lesne de înțeles de ce Inter e creditată cu o șansă bună să câștige și această partidă și are cota 2.15 la Unibet. Egalul are cota 3.60, iar succesul gazdelor are 3.55.

Cotele publicate în acest articol sunt preluate de la agenția de pariuri online Unibet (L1160657W000330 ONJN) și pot suferi modificări în orice moment. Dincolo de cotele excelente pe care poți miza, prin intermediul Unibet poți să prinzi și lotul pentru EURO 2024. Până pe 27 mai, sunt programate extrageri săptămânale în care sunt oferite câte 2 bilete la unul dintre meciurile României din Germania + 5.000 RON pentru cazare și transport, alături de 199 de premii tari. Fiecare 100 RON depuși îți oferă o șansă la extragerile organizate în fiecare luni. 18+ Joacă Responsabil!