Sport

Manchester City – Real Madrid 1-1, 3-4 după pen. în returul sferturilor UCL. „Galacticii”, calificare la loviturile de departajare. Primele reacții. Video

Real Madrid s-a calificat în „careul de ași” al Ligii Campionilor. După 1-1 la finalul celor 120 de minute, echipa lui Ancelotti s-a impus la penalty-uri!
18.04.2024 | 00:50
Manchester City  Real Madrid 11 34 dupa pen in returul sferturilor UCL Galacticii calificare la loviturile de departajare Primele reactii Video
Manchester City - Real Madrid 1-1, în returul sferturilor UCL. Calificarea se decide la loviturile de departajare! FOTO: Twitter UCL
ADVERTISEMENT
17-04-2024
22:48

Andriy Lunin a dezvăluit strategia câștigătoare

Portarul ucrainean Andriy Lunin a fost eroul lui Real Madrid în returul cu Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După meci, el a dezvăluit strategia câștigătoare pe care a ales-o la penalty-uri.

„A fost multă suferință, dar sunt foarte recunoscător echipei pentru că a luptat. Înainte de executarea loviturilor de departajare, i-am pregătit pe toți jucătorii de la City care au rămas pe teren. A trebuit să riscăm cu unul, am ales unul și din fericire a ieșit bine, la Bernardo. Au fost trei opțiuni pentru a rămâne în centru și am decis pentru unul.

Sunt meciuri în care trebuie să suferi. Nu poți să joci mereu cu mingea și să fii cea mai bună echipă de pe teren. Echipa a suferit mult. Eu nu pot să alerg așa cinci minute, iar ei au alergat 120!”, a declarat Lunin pentru Marca.

17-04-2024
22:39

Pep Guardiola nu are regrete după eliminarea din sferturile Ligii Campionilor

Deși Manchester City a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor, antrenorul Pep Guardiola spune că nu are niciun regret și că jocul formației sale a fost unul excepțional.

”N-avem niciun regret. Am jucat excepțional în toate compartimentele, dar, din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am avut ocazii, dar în fotbal trebuie să marchezi goluri. Le mulțumesc jucătorilor mei. Asta este, ei sunt în semifinale și noi nu suntem. Erling și Kevin mi-au cerut să-i scot, nu au mai putut continua”, a spus Guardiola la finalul meciului Manchester City – Real Madrid pentru BBC.

17-04-2024
19:01

Manchester City - Real Madrid 1-1 (De Bruyne 76 / Rodrygo 12) (3-4, după executarea loviturilor de departajare)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

3-4 GOOOL Real Madrid!!! Rudiger transformă penalty-ul decisiv și o trimite pe Real în semifinale, acolo unde va da piept cu Bayern!

3-3 – Gol City! Portarul Ederson îl învinge pe Lunin!

2-3 – Gol Real! Nacho, căpitanul madrilenilor, înscrie!

2-2 – Gol City! Foden înscrie cu sânge rece!

1-2 – Gol Real! Lucas Vasquez o aduce pe echipa lui Ancelotti în avantaj.

Ratează Kovacic! Lunin reușește să pareze și lovitura croatului!

1-1 – Gol Real! Jude Bellingham trage pe jos, iar Ederson pleacă în colțul opus.

Bernardo Silva ratează și el! Portughezul bate pe centrul porții, iar Lunin reține!

Luka Modric ratează! Fostul Balon de Aur bate slab și îi permite lui Ederson să apere!

1-0 – Gol City! Alvarez deschide loteria penaltyurilor și transformă fără emoții.

Finalul celor două reprize de prelungiri! Calificarea în semifinale se va decide după executarea loviturilor de pedeapsă!

Min. 105+2 – Șansă imensă de gol pentru Real! Servit excelent de Brahim Diaz, Rudiger șutează peste poartă.

Min. 90 – A început prima repriză de prelungiri, iar Guardiola l-a scos pe Haaland! În locul său a intrat Alvarez.

S-au terminat cele 90 de minute, iar scorul la general este 4-4. Astfel, meciul dintre Real și City intră în prelungiri.

Min. 82 – Ratare monumentală a englezilor! Același De Bruyne trage peste poartă din situație ideală!

Min. 76 – GOOOL Manchester City!!! De Bruyne profită de respingerea greșită a lui Rudiger și restabilește egalitatea.

Min. 19 – Ocazie uriașă Manchester City! Erling Haaland a lovit bara transversală cu o lovitură de cap.

Min. 12 – GOOOL Real Madrid!!! Rodrygo a deschis scorul pe Etihad!

Min. 1 – A început meciul!

17-04-2024
17:52

Echipele de start la Manchester City - Real Madrid

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji, Gvardiol – Rodri, De Bruyne – B. Silva, Foden, Grealish – Haaland. Rezerve: Ortega, Moreno, Carson, Stones, Ake, Kovacic, Doku, Alvarez, Gomez, Nunes, Bobb, Lewis. Antrenor: Pep Guardiola

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Nacho, F. Mendy – Camavinga – Valverde, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius. Rezerve: Kepa, Fran, Militao, Modric, Joselu, Lucas V., Deballos, Fran Garcia, Brahim, Guler. Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City – Real Madrid începe de la scorul de 3-3. Returul care va avea loc pe Etihad Stadium are o misiune foarte grea în a se ridica la nivelul show-ului din tur. Totuși, superstarurile lui Guardiola și Ancelotti promit să ofere un nou meci istoric.

Manchester City – Real Madrid, live video online, în returul sferturilor UCL

Partida de pe Santiago Bernabeu a început oribil pentru gazde. Aurelien Tchouameni a primit galben în primul minut, ceea ce i-a adus suspendarea pentru retur. Imediat, Bernardo Silva a deschis scorul din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

“Galacticii“ nu s-au dat bătuți și și-au reconfirmat statutul de echipă magică în UEFA Champions League. Autogolul lui Dias, din minutul 12, și golul lui Rodrygo, din minutul 14, a făcut ca scorul să fie 2-1.

Show-ul total a continuat în repriza a doua, iar city a întors și ea rezultatul prin Foden (’66) și Gvardiol (’71), Real a mai egalat o dată, prin Valverde (’79). Așadar, returul pornește de la un rezultat de egalitate și se anunță a fi foarte încins!

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Manchester City – Real Madrid

În România, meciul dintre “cetățeni“ și elevii lui Carlo Ancelotti se vede pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. De asemenea, partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Echipa care se califică în semifinale va avea parte de o nouă provocare extrem de grea. Asta pentru că acolo va fi așteptată de Bayern Munchen sau Arsenal!

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor UEFA Champions League

Marți au avut loc primele două partide din returul sferturilor de finală ale UCL, iar miercuri se dispută celelalte meciuri care vor stabili semifinalistele.

Marți, 16 aprilie

  • ora 22:00 Borussia Madrid – Atletico Madrid
  • ora 22:00 FC Barcelona – PSG

Miercuri, 17 aprilie

  • ora 22:00 Manchester City – Real Madrid – în tur 3-3 (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 22:00 Bayern Munchen – Arsenal – în tur 2-2 (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)
ADVERTISEMENT

Cote pariuri la meciul Manchester City – Real Madrid

Favorită la victorie înaintea meciului de pe Etihad Stadium este echipa gazdă. Cota pe 1 solist este una foarte mică, de 1,70. Madrilenii au un uriaș 4,65 la victorie, iar remiza este cotată cu 4,10.

La calificare, cota pe “cetățeni“ este și mai mică. Aceștia au cota 1,35 să meargă mai departe, în timp ce calificarea madrilenilor în semifinale este cotată cu 3,00.

Manchester City – Real Madrid, live stream, 22:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Pep Guardiola vrea să o transforme pe Manchester City în echipa care egalează performanța Realului de a câștiga trofee UCL în ani consecutivi.

Chiar dacă “cetățenii“ sunt văzuți favoriți, Real a demonstrat în mod constant că se metamorfozează în Liga Campionilor. Rămâne de văzut cât va conta absența lui Tchouameni, singurul jucător suspendat pentru retur.

ADVERTISEMENT