Advertorial

(P) Semifinalele Australian Open: cei mai în formă 4 tenismeni luptă pentru primul trofeu de Grand Slam din 2022

Primul trofeu de Grand Slam din 2022 va fi disputat la Melbourne între cei mai în formă patru jucători de tenis ai momentului: nadal, Berrettini, Medvedev și Tsitsipas
27.01.2022 | 12:27
P Semifinalele Australian Open cei mai in forma 4 tenismeni lupta pentru primul trofeu de Grand Slam din 2022

Fanii tenisului vor avea ocazia să vadă două semifinale de cinci stele în secțiunea masculină de la Australian Open 2022. În concurs au mai rămas Rafael Nadal (5 ATP), Matteo Berrettini (7 ATP), Daniil Medvedev (2 ATP) și Stefanos Tsitsipas (4 ATP), astfel că meciurile vor fi cu siguranță de un nivel ridicat.

Vineri va fi ziua în care se vor disputa cele două semifinale. De la ora 5:30 va avea loc duelul dintre Rafael Nadal și Matteo Berrettini, iar după ora 10:30 e programată confruntarea dintre Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev.

Confruntările din sferturi au fost la un nivel excelent, astfel că așteptările sunt mari și pentru semifinale și finală. Daniil Medvedev pornește ca favorit după ce a câștigat și ultimul Grand Slam disputat, la US Open 2021, dar Rafa Nadal e dornic de revanșă după ce a mai câștigat la Melbourne în 2009. În schimb, Berrettini și Tsitsipas sunt dornici să arate că pot ridica și ei un trofeu de Grand Slam.

Conform cotelor stabilite de Unibet în secțiunea pariuri Australian Open , Daniil Medvedev e marele favorit la câștigarea trofeului. Rusul are cota 1.95 și este urmat de Nadal (cota 3.65), Tsitsipas (cota 6.00) și Berrettini (cota 8.25).

La Unibet te poți bucura de distracție la cele mai înalte cote, în timp ce profiți de ofertele operatorului. Practic, acesta este locul în care poți urmări meciurile de la Australian Open pe orice dispozitiv și paria pre-meci, antepost și live la cote atractive.

Iar dacă plasezi pariuri live pe tenis, poți beneficia de câștiguri suplimentare +5% prin intermediul funcției Uniboost. În plus, ai posibilitatea să primești 25 RON la pariuri dacă vei miza minim 50 RON pe orice eveniment de la Australian Open, la o cotă de minim 2.00.

Iată o scurtă prezentare a semifinalelor și 3 ponturi pentru cei interesați de pariuri pe Australian Open.

Matteo Berrettini – Rafael Nadal: italianul își dorește un start în forță

Nadal pornește ca favorit la victorie, cu cota 1.56, în timp ce Berrettini are cota 2.48. Ambii jucători au avut meciuri de cinci seturi în sferturi. Nadal a trecut de Shapovalov la capătul unui meci epuizant, în timp ce Berrettini și-a făcut singur viața grea contra lui Gael Monfils.

Singurul succes al lui Nadal la Australian Open datează din 2009, când l-a învins în finală pe Roger Federer. În schimb, Berrettini a avut cel mai bun parcurs anul trecut, când a pierdut în optimi.

Berrettini adoră să pună presiune pe adversari încă din start și a câștigat primul set în ultimele 4 meciuri disputate la Australian Open. Așadar, cota de 1.75 oferită de Unibet pentru pariul că primul set va avea peste 9.5 game-uri este mai mult decât interesantă.

Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev: se anunță un meci mai strâns decât pare

Conform cotelor stabilite de bookmakeri, Medvedev are cota 1.42 să câștige, iar Tsitsipas are doar 3.00. Totuși, grecul este într-o ascensiune vizibilă și îi poate pune probleme serioase lui Medvedev în această partidă.

Campion la US Open 2021, Medvedev l-a învins pe Tsitsipas și în semifinalele de la Australian Open 2021. Totuși, rusul a avut probleme în ultimele doua partide de la AO 2022, cu Cressy și Auger-Aliassime, care l-au pus în adesea în dificultate.

În aceste condiții, un pont interesant din oferta Unibet este că partida va ave peste 40.5 game-uri, la o cotă de 1.86.

Câștigă Rafa Nadal turneul?

Chiar și după accidentarea gravă de anul trecut, care l-a ținut departe de teren o bună perioadă, Rafa Nadal a rămas același luptător și a ajuns în semifinale cu o agresivitate dusă la extrem.

El este al doilea favorit la câștigarea turneului, dar are experiența de partea sa și știe cum să gestioneze meciurile cu mize mari.

În istoria participărilor la Australian Open, el are, pe lângă titlul din 2009, și patru finale pierdute, în 2012, 2014, 2017 și 2019. Dar 2022 poate fi anul în care ibericul își trece în palmares al 21-lea titlu de Grand Slam, iar cota oferită de Unibet este 3.65.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.