Fotbal intern

Pace la FCSB: Denis Alibec a revenit la antrenamente sub comanda lui Dică!

16.05.2018 | 16:53
Pace la FCSB Denis Alibec a revenit la antrenamente sub comanda lui Dica
ADVERTISEMENT

Atacantul a fost lăsat la București înaintea meciului cu Craiova după un conflict cu antrenorul Nicolae Dică. Acum, Denis Alibec a revenit la antrenamente și ar putea fi folosit la partida cu Astra.

Tensiunea acumulată în ultima vreme între vârf și tehnician a explodat săptămâna trecută, când fotbalistul i-ar fi răspuns extrem de dur antrenorului care îl certase! De aici până la excluderea atacantului nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să îl vândă și cerea să se pregătească separat

Situația lui Alibec s-a complicat după ce Gigi Becali l-a atacat public. ”Am fost eu fraier că le-am suportat toate figurile. Ia du-te, tată, cu Maseratti tău sau ce dracu ai și te duci pe câmp. Gata, la revedere cu el. Îl vinde și poate luăm banii pe el, scăpăm de el că e obraznic. Ne strică toată echipa. Din cauza lui se strică toată echipa”, a spus Becali săptămâna trecută. După meciul câștigat la Craiova, fostul patron al roș-albaștrilor l-a taxat din nou pe vârf: ”Bravo lui Dică, a demonstrat că nu este un antrenor fricos. O să plece Alibec şi Dică rămâne antrenor. Nu este o luptă între ei. Ca el să facă treabă, Alibec trebuie să plece”, a afirmat afaceristul, care a stabilit că vrea 1,7 milioane de euro pentru transferul acestuia.

Denis Alibec a revenit la antrenamente! Strategia lui a funcționat perfect

FANATIK.RO a scris despre faptul că, deși a fost exclus din lot pentru meciul cu Craiova, Denis Alibec are de gând să se prezinte la toate antrenamentele primei echipe. Confirmarea a venit la antrenamentul de miercuri, când Alibec s-a pregătit normal, alături de colegii săi. FANATIK.RO a aflat că Nicolae Dică a decis să nu continue războiul cu vârful său, preferând să aibă o atmosferă detensionată la echipă într-o săptămână crucială. Dacă Alibec va juca sau nu împotriva fostei sale echipe, Astra, în partida programată duminică, de la orele 20:45, rămâne la latitudinea lui Dică. Important este că primul pas spre reconciliere a fost făcut, chiar dacă în vară Alibec va fi mai mult ca sigur vândut.

ADVERTISEMENT