Fotbal international

Panduru, tranșant în cazul transferului lui Stanciu la arabi! ”Păi dacă nu te ia nimeni în Europa”

29.01.2019 | 09:09
Panduru transant in cazul transferului lui Stanciu la arabi Pai daca nu te ia nimeni in Europa

Basarab Panduru nu a ezitat și a fost tranșant atunci când a auzit de transferul lui Stanciu la arabi! Cazul nu este unul aparte, dar pentru fostul jucător al Stelei, reprezintă o poveste deja clasică a fotbalului românesc din ultima perioadă. Fotbaliștii nu mai au răbdare și nici valoare pentru a prinde contracte mari la echipe puternice din Europa, atrage atenția Panduru.

„Pentru că nu ai ce să cauţi la Barcelona niciodată, pentru că nu ai fotbal de Barcelona, e simplu. Ai fotbal de Al Ahli, de Sparta Praga, de Nantes, de Nottingham Forrest. Acum suntem de Al Ahli, atunci eram de Barcelona, e simplu. Păi dacă nu te ia nimeni. Nu crezi că s-ar fi dus dacă era să se ducă? Nu îl ia nimeni, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Panduru, tranșant în cazul transferului lui Stanciu la arabi! Stanciu la Sparta
Nicolae Stanciu a marcat 10 goluri în tricoul celor de la Sparta Praga

Panduru, tranșant în cazul transferului lui Stanciu la arabi!

În cazul lui Nicolae Stanciu s-a vorbit mult despre echipe grele din Europa. Atât formații din Serie A, cât și din La Liga păreau interesate de român, dar până la urmă fostul mijlocaș al FCSB-ului a ales să semneze în Golf. Banii primiți de la arabi au fost decisivi în timpul negocierilor.

„Acum nici nu mai contează unde ajunge, nici nu îl interesează unde ajunge, că de aceea a şi plecat la Al Ahly. Îl interesează ce salariu are şi are un salariu fabulos.Interesează pe cineva de Stanciu dacă mâine îşi rupe piciorul şi nu mai joacă fotbal? Cine dă doi bani pe Stanciu dacă nu mai joacă fotbal mâine? Pe nimeni nu mai interesează de Stanciu. Dacă mâine îşi rupea piciorul şi nu mai juca, nu mai interesa pe nimeni de Stanciu. Stanciu ştie treaba asta, îşi vede de treaba lui, câştigă zece milioane în trei ani şi îşi vede de treaba lui”, a adăugat Basarab Panduru

  • 28 de prezențe are Nicolae Stanciu în tricoul echipei naționale a României