Life

Panică la Insula iubirii! Ce a făcut Bianca Giurcă: ”Am greșit”

Momente de panică la Insula iubirii! Bianca Giurcă, partenera lui Marius din show, a dezvăluit prin ce spaimă uriașă a trecut.
13.07.2023 | 16:30
Panica la Insula iubirii Ce a facut Bianca Giurca Am gresit
Bianca Giurcă, participantă la Insula iubirii. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Bianca Giurcă de la Insula iubirii a făcut o dezvăluire neașteptată în fața fanilor ei! Drumul spre Thailanda, acolo unde s-a filmat reality-show-ul difuzat de Antena 1, a fost unul extrem de complicat pentru senzuala brunetă.

Bianca Giurcă de la Insula iubirii a luat Xanax ca să poată pleca în Thailanda

Partenera lui Marius Moise, de care s-ar fi despărțit după emisiune, potrivit Viperelor Vesele, a mărturisit că îi este frică de avion, motiv pentru care nu prea călătorește.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim aici despre o teamă ca oricare alta, ci despre ceva cât se poate de serios. Pe Bianca o apucă panica și anxietatea atunci când se urcă într-un aparat de zbor. Mai mult de atât, pentru a putea merge la Insula iubirii, iubita lui Marius s-a dopat cu Xanax, astfel încât să poată adormi și să nu se gândească că e la mii de metri altitudine.

Vedeta reality-show-ului de la Antena 1 a dezvăluit că atunci când a acceptat provocarea de a participa în această emisiune plină de tentații a avut niște reticențe. Într-un live realizat pe TikTok, Bianca Giurcă a mărturisit că a luat niște pastile ca să facă față zborului spre Thailanda.

ADVERTISEMENT

„Am luat două pastile și jumătate de Xanax. 10 ore cât am zburat spre Thailanda am dormit încontinuu”, a dezvăluit Bianca Giurcă de la Insula iubirii pe TikTok.

Tânăra a fost întrebată de urmăritorii ei dacă se uită la emisiune și dacă e mulțumită de tot ce a văzut până acum. Bruneta a spus că urmărește ce se dă acum pe post. Asta deoarece concurenților nu li s-a arătat absolut niciun videoclip după ce au încheiat filmările din Thailanda.

ADVERTISEMENT

Bianca, afectată de ce s-a întâmplat în emisiune: „E dureros când mă uit”

„Nouă nu ni s-a dat de dinainte ce urmează să vedem”, a declarat Bianca Giurcă de la Insula iubirii. Cât despre relația ei cu Marius și felul în care s-a purtat la Insulă, Bianca a recunoscut că nu e tocmai mulțumită de cum s-a văzut participarea ei în reality.

Bianca Giurcă a mărturisit că pentru ea e extrem de dureros atunci când se uită la anumite momente din emisiune. Recunoaște că la anumite secvențe care au apărut din primele șase episoade difuzate până acum a greșit destul de mult. Astăzi nu ar mai lovi în partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

„E dureros când mă uit. Sunt anumite lucruri care nu-mi plac. În anumite situații, am considerat că trebuie să gestionez într-un fel. Am greșit. Nu aș da în viața mea într-un om pe care la un moment dat în viața asta l-am iubit. Să dau intenționat cu el de pământ e cu totul altceva”, a mai spus Bianca Giurcă pe TikTok.

Bianca Giurcă de la Insula iubirii și Marius s-ar fi despărțit după emisiune

Emisiunea Insula iubirii este difuzată în fiecare zi de joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1. Din cuplurile care au participat în acest sezon, potrivit Viperelor Vesele, doar Bianca și Marius s-au despărțit în urma încheierii filmărilor.

„Apropierile dintre Ema și Romeo, dar și dintre Răzvan și ispita Daria, au fost de natură a zdruncina doar pentru scurt timp armonia cuplului, cei doi având o relație și la ora actuală.

Cuplul Bianca-Marius a avut de suferit în urma participării la emisiune. Marius a călcat stramb alături de ispita Oana. Bianca nu s-a lăsat mai prejos, dând frâu liber pasiunii alături de Alin. Bianca și Marius au părăsit insula singuri. Au plecat fără ispite și fără parteneri.

În toate celelalte cupluri nu au existat mari discuții. Nu au existat probleme. Putem spune chiar că a domnit armonia. Evident, au părăsit insula împreună”, au dezvăluit Viperele Vesele.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română