Life

Unde a mai apărut Ema Oprișan de la Insula Iubirii. Concurenta are o poveste de viață dureroasă

Unde a mai fost văzută Ema Oprișan de la Insula Iubirii. Participanta show-ului de la Antena 1 a trecut prin momente dure.
09.07.2023 | 19:19
Unde a mai aparut Ema Oprisan de la Insula Iubirii Concurenta are o poveste de viata dureroasa
Unde a mai fost văzută Ema Oprișan de la Insula Iubirii. Participanta a trecut prin momente dure. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Unde a mai apărut Ema Oprișan de la Insula Iubirii. Concurenta în vârstă de 31 de ani, care formează un cuplu cu Răzvan Kovacs, are o poveste de viață dureroasă. Frumoasa brunetă nu este străină de lumina reflectoarelor.

Unde a mai fost văzută Ema Oprișan de la Insula Iubirii. Participanta a trecut prin momente dure

Ema Oprișan de la Insula Iubirii își testează relația cu partenerul de viață în emisiunea care se desfășoară în Thailanda, însă nu este pentru prima dată când apare pe micile ecrane. A mai fost văzută și cu altă ocazie.

ADVERTISEMENT

Participanta de la Antena 1 a trecut prin momente dure în urmă cu mai bine de 13 ani când s-a înscris la Dansez pentru tine. Avea 18 ani atunci. În 2010 a făcut echipă cu Doru Todoruț, însă echipa lor nu a reușit să supraviețuiască prea mult în emisiune.

Cei doi au fost eliminați de la prima ediție a show-ului de la Pro TV. Bruneta provine dintr-o familie în care tatăl nu a fost prezent în peisaj, având încă 6 frați. Din păcate, în copilărie a dus-o foarte greu din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Tânăra originară din Lipănești, județul Prahova, și-a dorit să aducă un zâmbet familiei sale prin intermediul dansului, dar nu a reușit să pună mâna pe marele premiu. Acum Ema Oprișan vrea să-și salveze relația de dragoste.

Mai exact, concurenta vrea să afle dacă partenerul de viață, Răzvan Kovacs, este sufletul ei pereche. Din păcate, bărbatul i-a fost infidel și o perioadă de 3 luni a avut o legătură extraconjugală. Bruneta a aflat despre acest lucru.

ADVERTISEMENT
Ema Oprișan și Doru, la Dansez pentru tine
Ema Oprișan și Doru Todoruț, la Dansez pentru tine, în 2010. Sursa foto: protv.ro

Cu ce se ocupă Ema Oprișan de la Insula Iubirii

Ema Oprișan are 31 de ani și este mama unui băiat de 3 ani care a fost acceptat de partenerul de viață, Răzvan. Concurenta de la Insula Iubirii nu a vorbit prea mult despre viața personală, pagina Viperele Vesele dezvăluind cu ce se ocupă.

„În exclusivitate vă anunțăm că Ema, participantă alături de iubitul ei, Răzvan, în emisiunea Insula Iubirii, nu este chiar cea mai pură și inocentă ființă. Nu e nici la primul contact cu camerele de luat vederi…

ADVERTISEMENT

Experiența acesteia de la v-chat fiind una chiar vastă”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram. Ema Oprișan nu a comentat aceste informații, însă a susținut că a învățat foarte multe din experiența din Thailanda.

ADVERTISEMENT