Fotbal intern

Patronul FCSB face curățenia de vară la echipă: “Pac! Am scăpat de 100.000 de euro pe lună cu taxe”

05.06.2019 | 12:41
Patronul FCSB face curatenia de vara la echipa Pac Am scapat de 100000 de euro pe luna cu taxe

FCSB are un nou antrenor. Așa cum FANATIK a anunțat, Bogdan Andone va fi noul tehnician al echipei. Patronul FCSB, Gigi Becali a anunțat curățenia la echipă și dezvăluie că a câștigat deja 100.000 de euro cu tot cu taxe din primele rezilieri de contracte de la echipă.

Patronul FCSB face curățenia de vară la echipă: “Am terminat și cu Florentin Matei”

Este vorba despre Raul Rusescu, Filipe Teixeira și Florentin Matei: “Am terminat și cu Florentin Matei. Eu știam că are 15.000, el avea 20.000 de euro pe lună. A semnat, a plecat. A plecat și Rusescu, 25.000, plus Teixeira încă 20.000, am scăpat de 100.000 de euro pe lună cu taxe”, a declarat Becali la prezentarea lui Andone.

La capitolul veniri, Becali a declarat că este mai greu să vină cineva la echipă: “Nu cred că mai facem transferuri. Dacă vrea un jucător Bogdan o să îi aduc, dar va trebui să răspundă pentru el”, a spus patronul. În această vară, la FCSB au venit Răzvan Oaidă, Darius Olaru și Claudiu Belu.

Patronul FCSB a povestit și ce s-a întâmplat cu Edi Iordănescu și cum a căzut mutarea: “Când îmi spunea Meme că Bogdan Andone face treaba, eu băgam la cap. Eu aveam acolo un om care știam că va veni. Și el era Bogdan Andone. Nu mă întrebați de Edi Iordănescu, nu știu ce s-a întâmplat. Asta nu îl dezonorează pe Bogdan. Dacă i-a deschis Dumnezeu drumul lui… Nu știu ce s-a întâmplat cu Edi. Este unde este, nu mă apuc să vorbesc despre el. Din câte știu, el are de plătit 120.000 de euro și nu vrea să îi plătească, atât”  

Patronul FCSB face curățenia de vară la echipă Pac! Am scăpat de 100.000 de euro pe lună cu taxe Mihai Balasa,Florin Tanase si Florentin Matei parasesc tristi terenul dupa meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 11 martie 2019.
Patronul FCSB face curățenia de vară la echipă Pac! Am scăpat de 100.000 de euro pe lună cu taxe Mihai Balasa,Florin Tanase si Florentin Matei parasesc tristi terenul dupa meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala

“Nu e bine să mai apar după meciuri”

Cunoscut ca un om vulcanic și care nu se ferește să își critice jucătorii la televizor, Gigi Becali a declarat că vrea să schimbe tactica și să aibă apariții mai rare, doar la victorie: “Se va schimba puțin apariția mea. Nu e bine să apar cât am apărut până acum, mai ales după meciuri. Nu o să mai fie așa. Vreau mai multă liniște cu viața mea. Nu că a zis Meme Stoica, nu că a zis Marius Șumudică, nu de asta e Bogdan Andone aici”, a declarat Becali.

Patronul FCSB face curățenia de vară la echipă: "Pac! Am scăpat de 100.000 de euro pe lună cu taxe"
Patronul FCSB face curățenia de vară la echipă: “Pac! Am scăpat de 100.000 de euro pe lună cu taxe”

Obiectivul imediat al lui Bogdan Andone este calificarea în grupele UEFA Europa League, iar în noul sezon va fi câștigarea titlului. FCSB a încheiat pentru al patrulea an la rând pe locul doi în Liga 1 Betano.