News

Patru adolescenți, morți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un râu. Băieții erau într-o excursie

Patru adolescenți, morți după un accident cumplit petrecut în timpul unei excursii. Mașina în care erau s-a răsturnat într-un râu.
22.11.2023 | 07:24
Patru adolescenți, morți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Foto (descriptiv) Hepta
ADVERTISEMENT

Patru adolescenți, morți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un râu. Tragedia s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, în timpul unei excursii. Părinții au sesizat poliția, deoarece minorii nu au revenit acasă.

Patru adolescenți, morți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Cei patru au fost văzuți, ultima dată, în dimineața de duminică. Luni, ar fi trebuit să se întoarcă la familiile lor. Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson și Hugo Morris, fiecare în vârstă de 17 ani, din UK, au fost căutați zile în șir de polițiștii britanici.

ADVERTISEMENT

Ei ar fi campat într-un parc natural aflat în Țara Galilor. De duminică, părinții nu au mai reușit să ia legătura cu minorii. Prin urmare, au anunțat polițiștii cu privire la dispariția lor, menționând că se aflau într-o excursie în zona Snowdonia din Gwynedd.

Inițial, oamenii legii au anunțat că au descoperit mașina răsturnată într-un râu, dar trupurile adolescenților nu au fost găsite. Ulterior, s-a aflat că cei patru au murit, cel mai probabil în urma unui accident cumplit.

ADVERTISEMENT

Ce au arătat cercetările

Din primele cercetări, se pare că autoturismul Ford Fiesta în care se aflau cei patru minori, ar fi părăsit partea carosabilă după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției. Apoi, s-a răsturnat și scufundat în apă.

„Pare să fi fost un accident tragic, iar gândurile noastre sunt la familia și prietenii celor patru tineri în această perioadă foarte dificilă”, a transmis șeful poliției din Țara Galilor, potrivit The Independent.

ADVERTISEMENT

A fost căutare amplă, care a implicat un număr mare de polițiști și voluntari din diferite zone. Din păcate, acesta nu este rezultatul pe care l-am fi dorit”, a mai spus acesta.

Familiile adolescenților sperau ca această ipoteză să nu fie confirmată. Mama lui Harvey Owen credea că minorii s-au pierdut, dar că sunt bine și vor fi găsiți. Totodată, femeia spune că nu știa că fiul ei a plecat într-o excursie, crezând că se află la casa prietenului său.

ADVERTISEMENT

Însă, cercetările aveau să demonstreze cu totul altceva. Oamenii legii continuă investigațiile, fiind deschisă o anchetă pentru a afla, cu exactitate, în ce condiții a avut loc acest eveniment tragic.

ADVERTISEMENT
Tags: