Life

Patru zodii care dau de greu la începutul lunii mai. Nativii Rac pierd pe cineva drag

Patru semne zodiacale trec prin clipe neplăcute în prima parte a lunii mai 2022. Astrele anunță că una dintre zodii pierde o persoană pe care o simte foarte aproape.
25.04.2022 | 21:53
Patru zodii care dau de greu la inceputul lunii mai Nativii Rac pierd pe cineva drag
ADVERTISEMENT

Ghinionul se țin scai pentru multe dintre zodii, care au parte de numeroase probleme. Lucrurile nu ies deloc așa cum s-ar fi așteptat și trebuie să se redreseze, să o ia pe alt drum sau să asculte sfaturile celor dragi.

Patru semne zodiacale au parte de momente dureroase în luna mai. Ce spun astrele

Rac

Nu este o perioadă tocmai bună pentru tine la începutul lunii mai. Cititorii în stele sunt de părere că următoarea perioadă aduce un doliu, asta pentru că pierzi pe cineva drag cu care ești extrem de apropiat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu este singurul lucru de acest fel. Partea financiară are de suferit, asta pentru că la locul de muncă nu ești apreciat la adevărata ta valoare. Colegii sunt cei care îți pun piedică și nu te lasă să evoluezi.

Fecioară

Destinul îți joacă feste și sunt șanse mari să fii urmărit de ghinion în mai, în ciuda eforturilor pe care le depui în domeniul profesional. Superiorii nu vor să te promoveze deocamdată, așadar trebuie să tragi din greu.

ADVERTISEMENT

Dificultățile sunt la fiecare pas, nu uita să ții capul sus și să nu te lași călcat în picioare de nimeni. Te simți singur, fără prieteni sau persoana iubită. Problemele financiare te-ar putea face să pierzi mașina sau casa.

Scorpion

Luna mai este cu suișuri și coborâșuri. Poți pierde foarte multe lucruri importante care te determină să faci o analiză amănunțită a propriei tale vieți. Acționează abia după ce știi sigur ce vrei să faci mai departe.

ADVERTISEMENT

Sunt ceva persoane întoarse împotriva ta și asta te face să lupți cu morile de vânt pentru a ieși la lumină. Nu este deloc ușor să răzbești pentru că sunt piedici pe care ți le pui singur și asta te trage în jos și mai mult.

Pești

În ceea ce privește viața sentimentală lucrurile nu mai sunt deloc pe roz. Partenerul de viață nu mai suportă reproșurile și jignirile tale și este gata să pună punct, iar asta te face să iei foc și să nu accepți separarea.

ADVERTISEMENT

Apar anumite conflicte și contradicții și în plan profesional. Nimic nu se desfășoară conform așteptărilor tale, iar eșecurile vin pe bandă rulantă. Nu poți înainta dacă nu faci pace cu tine și cu oamenii din preajma ta.

ADVERTISEMENT