Life

Patru zodii sunt protejate de Divinitate în ultima parte a lunii noiembrie. Ele scapă de ghinion

Patru nativi se află sub ocrotirea Divinității în ultimele două săptămâni din noiembrie. Astrologii spun că le ocolește neșansa.
14.11.2023 | 21:43
Patru zodii sunt protejate de Divinitate in ultima parte a lunii noiembrie Ele scapa de ghinion
Patru nativi se află sub ocrotirea Divinității în ultimele două săptămâni din noiembrie. Astrologii spun că le ocolește neșansa. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Patru zodii sunt protejate de Divinitate în ultima parte a lunii noiembrie. Ele scapă de ghinion. Potrivit cititorilor în stele, nimeni și nimic nu stă în calea lor perioada aceasta, când li se îndeplinesc visele și multe planuri se realizează.

Patru nativi se află sub ocrotirea Divinității în ultimele două săptămâni din noiembrie. Astrologii spun că le ocolește neșansa

Gemeni

În ultimele două săptămâni din noiembrie te afli sub ocrotirea Divinității, adică neșansa te ocoloște. În perioada imediat următoare ești considerat unul dintre cei mai norocoși din horoscop, în special în plan profesional. Se concretizează multe dintre planurile și ideile adunate în agendă.

ADVERTISEMENT

Eforturile depuse până acum sunt răsplătite la adevărata ta valoare. Vin bani din mai multe surse, numai buni pentru a fi investiți în dezvoltarea personală sau într-o vacanță. În relația cu partenerul de viață sunt evitate multe certuri și discuții aprinse dacă se apelează la comunicare.

Fecioară

Demonstrezi că ești un semn puternic, care trece cu fruntea sus peste toate obstacolele vieții, însă de data asta le eviți pe toate extraordinar de bine. Ieși din situațiile neplăcute neșifonat și cu multe lecții învățate. Descoperi multe calități și lucruri despre propria persoană.

ADVERTISEMENT

Ești protejat de Dumnezeu și din punct de vedere al locului de muncă, unde ești apreciat și lăudat de colegi și de superiori. Îți regândești traseul pe viitor pe final de noiembrie, când apar oportunități remarcabile în plan sentimental.

Săgetător

Profită de toate avantajele pe care le primești de la Divinitate perioada asta. Și nu sunt deloc puține la număr. Astrele sunt aliniate în favoarea ta și norocul te însoțește la fiecare pas pe care îl faci. Simți o aură asupra ta și o forță care te împinge de la spate.

ADVERTISEMENT

Ești mai decis ca niciodată să vezi partea plină a paharului și să te bucuri de lucrurile frumoase. Ies în calea ta oportunități rare în carieră, unde ai parte de un bonus generos sau de o avansare mult dorită. Gândurile bune de la ceilalți sunt foarte importante pentru tine.

Vărsător

Ai parte de un ajutor nesperat din partea familiei și a prietenilor, dar și de la Dumnezeu. Simți că ești ocrotit de toate relele și că lucrurile încep să se așeze frumos în viața ta. Deciziile de pe final de noiembrie te vor urmări multă vreme de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Universul îți trimite toată energia și puterea de care ai nevoie pentru a duce la capăt toate planurile. E posibil să descoperi o pasiune nouă și interesantă sau să te apuci de sport. Momentele plăcute completează acest tablou.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”