News

Paul îşi luase pe credit utilajele agricole care i-au curmat viaţa. “Ai muncit mereu pe brânci şi aşa te ai dus, muncind”

Balotiera care l-a ucis pe Paul Costea fusese luată pe credit, iar acum familia tânărului de 23 de ani are nevoie de ajutor.
09.07.2023 | 17:41
Paul isi luase pe credit utilajele agricole care iau curmat viata Ai muncit mereu pe branci si asa te ai dus muncind
Paul Coste a murit la doar 23 de ani Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Paul Coste, tânărul mort în noaptea de vineri spre sâmbătă pe un câmp din Bihor, ars de viu într-o balotieră, va fi înmormântat luni, la ora 13.00, în comuna natală Săcădat. Între timp, şeful său de la “Poveşti scrise de cai”, unde acesta lucra ca instructor de echitaţie, a deschis un cont pentru ajutorarea familiei.

Prietenii au deschis un cont pentru ajutorarea familiei lui Paul

Prietenii lui Paul spun că tânărul de 23 de ani contractase un credit pentru a-și achiziționa tractorul și presa de balotat care au fost cuprinse de flăcări în noapte de joi spre vineri şi care, i-au adus în cele din urmă sfârşitul.

ADVERTISEMENT

Acum, familia băiatului are nevoie de ajutor, iar şeful său a deschis un cont în care doritorii pot dona diverse sume de bani. “În speranța că își va ajuta familia, Paul a accesat un credit pentru a cumpăra acel tractor și balotiera care i-au curmat viața!

Cei care doresc să ajute o pot face și in contul in lei RO61BTRLRONCRT0380615501, deschis pe numele Magda Raul Norbert. Vă mulțumim pentru gânduri și că sunteți alături de noi în aceste momente dificile!”, se arată într-un mesaj al colegilor lui Paul, de la “Poveşti scrise de cai”.

ADVERTISEMENT

Între timp, mesajele de durere provocate de dispariţia tragică a lui Paul sunt din ce în ce mai sfâşietoare, iar cei care l-au cunoscut sunt deopotrivă răvăşiţi şi consternaţi de această pierdere.

“Ai fi facut orice, pentru oricine, om sau animal. Ai muncit mereu pe brânci si asa te ai dus, muncind. Inca nu mi vine sa cred, sunt in stare de şoc. Ne ai iubit si te am iubit atat de mult. Ne va fi dor de îmbrățișările tale calde si bunătatea ta Coste Paul.

ADVERTISEMENT

Am zambit mult împreună. Te ai dus la căluțul tau frumos… să petreceți clipe minunate acolo sus împreună si sa iubești fix la fel!”, scrie Sonia, care publică mai multe fotografii cu Paul, învăţându-i pe copii să călărească.

Paul Coste a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu, prins între fiarele presei de balotat cu care strângea furaje pentru animale. La momentul sosirii forțelor de intervenție ardeau generalizat tractorul și presa de balotat, astfel că tânărul de 23 de ani nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Pe lângă pasiunea pentru agricultură şi cai, Paul era şi un mare iubitor de dansuri populare, el fiind unul dintre cei mai vechi dansatori ai Ansamblului “Zestrea Săcădatului”.

ADVERTISEMENT