Life

Paula Seling, moment suprarealist în emisiunea lui Marius Tucă. De ce a sunat-o soțul în direct

16.12.2020 | 15:22
Paula Seling moment suprarealist in emisiunea lui Marius Tuca De ce a sunato sotul in direct
Paula Seling, sunată în direct de soțul ei în timpul unei emisiuni. Foto: captură Aleph News
ADVERTISEMENT

Paula Seling a apărut într-o emisiune de televiziune după o absență destul de lungă de pe micile ecrane, iar la un moment dat, în cadrul interviului la care a participat, a fost sunată de soțul ei pentru un motiv care a stârnit hohote de râs.

Paula s-a reîntâlnit cu Marius Tucă după o lungă perioadă și a depănat amintiri din perioada în care muzica se făcea altfel în România. A vorbit despre magia colindelor, ba chiar a și fredonat câteva versuri.

ADVERTISEMENT

Artista în vârstă de 38 de ani arată la fel, de parcă timpul ar fi stat în loc pentru ea. A scăpat de timiditatea pe care o avea la începutul carierei și a vorbit despre câteva dintre cele mai importante lucruri pentru ea, cele care o fac fericită zi de zi și care îi dau putere să meargă mai departe.

Paula Seling, sunată de soț în emisiunea lui Marius Tucă

La un moment dat, soțul a sunat-o în timpul emisiunii, iar Marius Tucă i-a dat permisiunea de a-i răspunde, crezând că acesta s-ar fi supărat pentru că prezentatorul îi făcea anumite complimente reproșându-i, în glumă, că nu l-a luat pe el de bărbat.

ADVERTISEMENT

Ei bine, surpriză! Paula  a fost sunată de soț să îi transmită că are ruj pe dinți, însă nimeni nu a observat asta până la acel apel telefonic.

„S-a supărat că n-ai zis că cea mai importantă întâlnire din viața ta a fost cu el”, a presupus Tucă înainte să afle motivul pentru care a sunat acesta.

ADVERTISEMENT

„Stai puțin!”, i-a spus Paula, după care s-a întors și și-a șters rujul de pe buze. „Mi-a zis că am ruj pe dinți. Ai înțeles? Deci m-ați suportat cu ruj pe dinți toată seara”, a povestit amuzată cântăreața.

„Pe lumea asta lucrurile trebuie să fie firești. Ce dacă am avut ruj pe dinți? Stai să vezi când mă tund”, a completat apoi Paula Seling.

ADVERTISEMENT

Rețelele de socializare nu sunt neapărat pentru ea

Frumoasa brunetă cu voce de înger a mai spus și de ce nu e foarte prezentă pe rețelele de socializare, printre alte subiecte. Artista a mărturisit că publicul de pe Instagram sau TikTok nu i se potrivește și că e conștientă că acum e o altă generație pentru care nu ar ști ce mesaj să transmită.

Momentul în care Paula a fost sunată de soțul ei îl puteți vedea în videoclipul de mai sus la minutul 46:52.

 

ADVERTISEMENT