News

Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce era la Poliție. Noi detalii despre tânăra care apare în videouri cu șoferul drogat

Apar noi informații despre noaptea dinaintea tragediei de la 2 Mai. Ce s-a întâmplat cu Vlad Pascu atunci când a ajuns la Poliție
23.08.2023 | 17:07
Pe cine a sunat Vlad Pascu in timp ce era la Politie Noi detalii despre tanara care apare in videouri cu soferul drogat
Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce era la Poliție. colaj Fanatik/ Foto Observator/ captură Tik Tok
ADVERTISEMENT

Apar noi informații referitoare la noaptea în care Vlad Pascu a ajuns la sediul Poliției, chiar înaintea tragediei de la 2 Mai. Poliția ar fi primit un apel la 112, la ora 00:40, de la o persoană care a sesizat că tânărul circulă haotic pe străzi.

Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce era la Poliție

Se pare că agentul de la Ordine Publică, detașat din Capitală, a întrebat dispecerul dacă pornește în căutarea respectivului. Însă, acesta i-a spus să rămână pe blocadă, adică în puncte fixe ale unor cluburi din stațiune, potrivit surselor Antena 3.

ADVERTISEMENT

Două ore mai târziu, Pascu a fost oprit de polițiști, însă din întâmplare. În mașină se mai aflau doi tineri. Se pare că îi cunoscuse chiar în acea noapte, în Vama Veche. Pentru că șoferul nu avea decât buletinul la el, agentul a cerut la Dispecerat să îl verifice în baza de date. Dispecerul l-ar fi anunțat că nu este nicio problemă nici cu Pascu, nici cu mașina.

În zonă nu a putut ajunge niciun echipaj de la Biroul Rutier. Astfel, agentul l-a dus pe tânăr la Poliția Vama Veche, acolo unde a fost testat, în curte. De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la BCCO, după ce au fost găsite drogurile în mașină.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, agenților li s-a cerut ca drogurile să fie sigilate într-un plic. Apoi, să își desfășoare activitatea în punctele fixe stabilite. Sursa citată precizează că Vlad Pascu a dat un telefon unui prieten, în timp ce se afla la sediul Poliției. El i-ar fi transmis că vrea să îl aștepte, pentru că Poliția „nu are ce să îi facă”.

Prietena lui Vlad Pascu, atenționată că este urmărită de polițiști

Noi detalii ies la iveală și despre prietena lui Vlad Pascu, cea care apare în videouri alături de el, în timp ce se laudă cu bani și droguri. Fata a publicat chiar ea pe Tik-Tok o conversație cu mama ei, potrivit dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Fata, care pare că se află într-o clinică pentru o intervenție, îi scrie mamei sale ce fel de medicament i s-a administrat, pe care, de altfel, l-ar fi „încercat” și cu altă ocazie, așa cum dă de înțeles.

„Mi-au dat tramadol. Și cred că am aberat de la anestezie”, i-a scris tânăra mamei, care la rândul ei i-a răspuns: „Aha. Știi ce e ăla?”. Fata răspunde: „Da. Am mai luat”.

ADVERTISEMENT
Prietena lui Vlad Pascu, atenționată că este urmărită de polițiști.
Prietena lui Vlad Pascu, atenționată că este urmărită de polițiști. Foto Dcnews.ro

Totodată, mama o avertizează să „aibă grijă” pentru că este urmărită de Poliție: „Ai grijă că ești urmărită de Poliție. Să nu faci prostii”. Apoi îi scrie mamei „Sper din suflet să n-ajungă viral”, făcând referire, cel mai probabil la videoclipul în care apare alături de șoferul drogat.

ADVERTISEMENT
Tags: