News

Video. Noi imagini cu șoferul drogat de la 2 Mai: ”Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!”

Tânărul de 19 ani se laudă cu afacerile de pe urma cărora câștigă bani. Prietena sa vorbește despre drogurile pe care cei doi le consumă.
22.08.2023 | 14:13
Video Noi imagini cu soferul drogat de la 2 Mai Am mai multi bani decat o sa aveti voi daca faceti foamea cu pateu toata viata
Noi imagini cu șoferul drogat de la 2 Mai. Colaj Fanatik/ sursa foto: Captură Tik Tok/ Facebook
ADVERTISEMENT

Noi imagini cu șoferul drogat de la 2 Mai au apărut pe o rețea de socializare. În filmarea respectivă, tânărul de 19 ani, care a provocat tragedia, se laudă cu afacerile. El spune că deține foarte mulți bani de pe urma acestora și se laudă cu drogurile pe care le consumă.

Noi imagini cu Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai

Alături de Vlad Pascu se află o tânără, cel mai probabil prietenă a acestuia. Șoferul drogat care a ucis doi tineri, sâmbătă dimineața, pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai, susține că are mulți bani.

ADVERTISEMENT

El spune, batjocoritor, că alți oameni nu ar putea fi în situația lui nici dacă ar „face foamea cu pateu toată viața”. În video, Vlad Pascu mai spune că banii respectivi îi obține în aproximativ o lună de zile.

„Am fost deranjat de aceste replici și țin să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună.”

ADVERTISEMENT

Spusele tânărului sunt completate de fata care se află lângă el și face o „prezentare” a substanțelor pe care le consumă. „Noi nu suntem toxicomani, noi suntem …”, susține prietena lui Vlad Pascu.

Vlad Pascu se lăuda tot timpul cu banii pe care îi are

Amintim că șoferul de 19 ani a lovit mai mulți tineri cu o mașină de colecție, un Mercedes 450 SL. Tragedia a avut loc pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche. Doi tineri au murit, iar alți trei au fost răniți.

ADVERTISEMENT

De altfel, acum câteva zile au apărut informații conform cărora Vlad Pascu este un copil de bani gata. El posta în spațiul public fotografii cu mașini luxoase și teancuri de bani, lăudându-se de fiecare dată când avea ocazia.

Tatăl acestuia este pasionat de mașini. Vineri, el a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apărea alături de fiul său la bordul unei decapotabile, în Vama Veche. Totodată, mama tânărului deține afaceri în domeniul imobiliar.

ADVERTISEMENT

Marți, victimele tragicului accident sunt înmormântate. Tot astăzi, părinții lui Vlad Pascu au transmis un mesaj. Aceștia spun că oferă sprijin familiilor celor doi tineri uciși de fiul lor și că nu încearcă să îl scape de închisoare pe acesta.

ADVERTISEMENT